Kupię welon :) (5) Śnieżno biały - może być najzwyklejszy, najważniejsze by nie był długi :D... coco.roco Poradnia rodzinna (5) dziewczyny macie jakies namiary na poradnię rodzinną? Interesuje mnie Gdańsk... Gosiunia777 Ozdobne pudełka na koperty (7) Witam, czy któraś z forumek robi takowe? Jeżeli tak to proszę o ofertę, bo... ewela
Nauczki (6) Hej, Ktoś poleci miejsce na nauczki przedmałżeńskie w Gdańsku? A najlepiej... gość Suknia ślubna w większym rozmiarze = tragedia ? (8) Cześć dziewczyny! Do mojego ślubu zostało trochę czasu, ale ja już... AM Buty ślubne r. 38 (1) Dł. wkładki najlepiej 25-25,5 cm (wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny :)) w... coco.roco Kupię suknię ślubną na wzrost 180cm (5) Witam! Kupię suknię ślubną na wzrost 180 cm. Zainteresowane sprzedażą Panie... Paulina Nowe, tanie suknie ślubne z pokazow? (1) Witam, zaczynam poszukiwania swojej sukni ślubnej i nie chcę wydać zbyt dużo... liptusia sukienka (1) Witam. Poszukuję sukienki do ślubu cywilnego, rozm 36 ;) najlepiej kolor ecru... user_137693469268 dj na 10.10.2014 poszukiwany (2) Witam. W październiku bierzemy ślub jednak nie organizujemy typowego wesela... Mała757 Świeżynka - przyszła pani Młoda - czekam na opinie, rady i pomoc :) (7) Witam, budżet z narzeczonym mamy ograniczony :) około 20tys. MAX!... Monia Kupię/przyjmę czasopisma o ślubie (3) Cześć dziewczyny, kupię magazyny ślubne. Mogą być bardzo stare, troszkę... ania Sklep z artykułami ślubnymi (4) Gdzie w trójmieście znajdę taki sklep ?? Poszukuje między innymi księgi gości... Marta Vw new beetle na wesele (1) Poszukuję na wesele samochodu NEW BEETLE czy jest ktoś kto taki wynajmuje?? Wesele Szukam Garbusa na ślub 1.08.2015 (2) Witam poszukuję garbusa na ślub który odbędzie się w przyszłym roku. Czekam... Weselnik sala weselna na 50 osób (25) Hej!! Potrzebuje pomocy. Mieszkamy w Gdyni planujemy ślub w przyszłym... poszukująca pierwszy taniec (8) Pytanie do dziewczyn, które brały lekcje tańca :) którą szkołę i jakich... Gosiunia777 Szukamy zespołu z muzyką latino (6) Witam,szukamy zespołu który w repertuarze ma dużo piosenek w języku... Iwona i Tomek Buty La Boda (3) Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić buty firmy La Boda? Pozdrawiam MT alkohol, hurtownia (10) Wiem, że temat przewijał się kiedyś ale czy orientujecie się na chwilę obecną... mati