Fryzjer Wella - gdzie? (1) Cześć dziewczyny, poszukuje w Gdańsku dobrego fryzjera który farbuje Wella.... MonicN koszty wesela (12) Chcemy z narzeczonym zorganizować wesele w 2015roku. Ale mamy na to 10... narzeczona Fotograf/ 18.10.14 (1) Witam, Poszukuje fotografa na ślub i wesele 18.10.14 Zapraszam do... Goniata
bukiet na ślub (7) Gdzie można tanio zrobić jakiś bukiet na ślub najlepiej tak do 50 zł ? weronika Tort ze zdjęcia - kto skąd i za ile? (10) Słuchajcie, kto robił tort weselny na zamówienie. Będę chciała, aby zrobiono... Marynarka pazurki ze zdjecia (1) Witam dziewczyny :) niedlugo moj wielki dzien i wymarzylam sobie pewien... Ania dekoracja kościoła (4) chciałabym sama udekorować kościół (nie dla oszczędności tylko dla... M. gdzie zrobią mi zaproszenia (7) gdzie zrobią mi zaproszania w gdańsku i w krótkim czasie?? potrzebujaca Pas do sukienki (10) Szukam ozdobnego (kryształowego) pasa do sukni ślubnej. W zasadzie chodzi mi... MiM Zespół muzyczny na czerwiec 2015 (10) Poszukuję sprawdzonego zespołu muzycznego na wesele bez poprawin- min.... panna.mloda Fotograf na reportaż ze ślubu i wesela (27) Poszukuję fotografa który wykona reportaż ze ślubu i wesela w dniu szóstego... Aga FOTOGRAF, KAMERZYSTA, DJ na wesele 28 czerwca 2014 !!! LAST MINUTE !!!! (38) Poszukuję fotografa, kamerzysty i DJ na wesele - w ekspressowym tempie - na... zoomi Gdzie kupić garnitur ślubny? (9) Witam Jak w temacie,gdzie polecacie kupić garnitur ślubny? Gdzie mają duży... AS Karton wypełniony balonami z helem (12) Czy któraś z was robiła coś takiego dla kogoś lub sama miała na ślubie? Dumelek Karton z balonami z helem (1) Witam, czy ktoś się orientuje czy jest firma zajmująca się organizacją dużego... Linus smoking (3) gdzie można w Gdańsku wypożyczyć smoking??albo może ma ktoś na sprzedaż?? abc Drink Bar poszukiwany !!!!!!!!!!!!!!!! (6) Szukam fajnych barmanów na wesele!!! 2.08.2014 Gosia Makijaż ślubny - u kogo ? (20) Witam, mam za miesiąc ślub a makijażystka nie zdała egzaminu. Nie jestem... Kamila KAMERZYSTA , FoTOGRAF (1) Witam , poszukuję kamerzystę oraz fotografa proszę swoje oferty WRAZ Z... Blondynaaa Paznokcie (4) Najlepiej french, kogo polecacie? Natka