Videonagrywanie ;-) (6) Witam, poszukuję, niedrogiego kamerzysty na ślub oraz weselę.. czy jest... Kisia Biżuterię ślubną kolczyki + bransoletka /kupię (2) Kolczyki dłuższe - wiszące. Bransoletka do kompletu. Najlepiej z kryształkami... coco.roco PEŁNA oprawa muzyczna w kościele (6) Szukam zespołu zajmującego się pełną oprawą muzyczną w kościele, czyli oprócz... pannamloda
nauka tańca (4) witam, gdzie można nauczyć się pierwszego tańca w Gdańsku?? abc Pierwszy taniec - kurs tańca w Gdyni, gdzie? (4) Nie zależy nam na jakimś pokazowym tańcu, bo nie ukrywam - nie wyszedłby nam... coco.roco pokazy barmańskie na wesele (4) Witam czy macie może namiary badz kogoś do polecenia kto wykonuje pokazy... vailet Fotograf ślub cywilny + plener (1) Witam, Poszukuję fotografa na ślub cywilny w dniu 11.10.2014 w USC w Sopocie... klaudia789 Skrzypek na ślub (1) Szukam skrzypka lub skrzypaczki na ślub. Polecice kogoś? ja orkiestra wesele (3) witam, poszukuje godnego polecenia zespołu (orkiestry) na wesele, czerwiec... monzankas szukam sukni ślubnej (15) szukam pieknej sukni, która by mnie wyszczuplała rozmiar 42 ok pm Poszukuję fotografa (15) Poszukujemy kogoś kto zdobi nam kilka ładnych zdjęć w kościele. Ślub mamy 19... Justyna Nauki przedmałżeńskie (3) Hej, bierzemy ślub w sierpniu 2015r., chcemy teraz zimą zrobić nauki... nikaska Szukam zespołu na wesele- kwiecień 2015 (1) Witam, szukam zespołu na wesele oraz poprawiny 25-26.04.2015 roku. Proszę... marta-gdansk paznokcie (4) szukam kosmetyczki ktora zrobi paznokcie french z kamuflazem max 70zl na... aaaaaa zespół na wesele szukam (5) Szukam zespołu na wesele 27 06 2015 zk Poduszka na obrączki (1) Tak jak w temacie chętnie odkupię poduszeczkę na obrączki, najlepiej od osoby... Alutka Transport gości (1) Poszukuję niedrogiej firmy, która wypożyczy busa (z kierowcą lub bez, to... pannamloda Alkohol weselny - gdzie kupię po atrakcyjnych cenach? (3) Dziewczyny ! Gdzie w trójmieście mogę kupić wódkę weselną po atrakcyjnych... zuzanna Gdynia - gdzie kupię dodatki do sukni? tj. buty, welon itp... (3) Czy możecie polecić mi jakieś sklepy/salony z dużym wyborem ładnych butów... CoCo Upominki/podziękowania dla gości (6) czy może któraś z Pań robi takie cuda? Zastanawiam się co moglibyśmy... coco.roco