Dj Robert- proszę o opinie (11) Witajcie, może ktoś nam pomoże...czy orientujecie się jak gra na weselu Dj... Iwona ZAPROSZENIE PAWIE PIÓRA (6) Szukam zaproszeń ślubnych z motywem pawiego pióra lub firmy, ktora zrobi mi... Gosia kupię suknię :) (3) Może któraś z Was ma do sprzedania suknię, która spełni moje wymagania ;). Bo... mwmwmw
Zespół 26 04 2014 (8) Witam, poszukuję zespołu (cena ok. 2000zł) na wesele 26.04.2014. Czy ktoś... jan Co zamiast kwiatów na ślub? (9) Chcielibyśmy dostać zamiast kwiatów, bony, vouchery, bilety... Tylko nie wiem... Gosia dobry fryzjer z dojazdem do domu (okolice Gdańska) (1) Dziewczyny czy znacie dobrą fryzjerkę (Gdańsk, Pruszcz Gdański itp.) z... Madziula ZAPROSZENIA Z MOTYWEM ZIELONEGO JABLUSZKA PROSZE O POMOC!!! (6) Hej dziewczeta czy nie wiecie ktora drukarnia jest na tyle tworcza zeby... Tweety89 Poszukuje oprawy muzycznej 27.09.2014 kogo polecacie ?? (2) Poszukuje oprawy muzycznej na wesele. kogo polecacie?? Niestety dj,którego mi... karlis86 Szukam zespołu do 4 osób na 15.08.2014 (1) Szukam zespołu muzycznego liczącego max 4 osoby Zespół powinien grać muzykę... w_marta_w dj'a na wesele z jezykiem rosyjskim poszukuję (1) jak w tytule dja na wesele; polskojezycznego ze znajomoscia jezyka... www Poszukuje oprawy muzycznej dj/wodzirej/orkiestra (2) Pilnie poszukuje sprawdzonego dj/ wodzireja/ orkiestry. termin 27.09.2014 karlis KUPIĘ suknię San Patrick CALAIS (2) Witam, chętnie odkupię suknię San Patrick CALAIS rozmiar 36-38. Jeśli, ktoś... ewamopr DJ-wodzirej na wesele 5.07. pilnie poszukiwany (3) Szukam bardzo dobrego dja-wodzireja na wesele 5 lipca. Znacie kogoś godnego... aja Fryzjerka / makijażystka - jak szybko zacząć załatwianie? (8) Witam, wesele dopiero w lipcu 2014, ale z tego co widzę na forum, pary które... Anna AUTOKAR , AUTOBUS (1) poszukuje autokaru bądz autobusu na koniec wesela. Zależy mi żeby nie bylo... zabeczka3 Dj Robert Jakubek - namiar poszukiwany (2) Witajcie! Poszukuję namiaru do DJa Roberta Jakubka. Gdzieś na forum... annek Przyjmę butelki po wódce (2) Buteleczki z nakrętkami o,5 litra i mniejsze. Odwdzięczę się. Najchętniej w... Dariusz Zaproszenia, winietki, zawieszki itp... pomocy?? (4) Hej dziewczyny! Szukam dobrej i sprawdzonej drukarni, ktora zrobi mi... Tweety89 Catering z sali "Amelia" w Zelewie (4) Czy ktoś ma jakies namiary na catering który współpracuje z ta salą? dori231 szukam sukni brigette - fima gala (1) poszukuje sukni brigette firmy gala, czy kótraś ma ją na sprzedaż lub będzie... gt