Krawcowa (2) Witam. Zamierzam zakupić sukienkę używaną niestety od pewnego czasu... ewelinka1306 Czyszczenie sukni ślubnej Gdańsk (4) Hej poszukuję dobrej pralni no właśnie pralni jakiej...moja suknia ma kilka... Domi Poszukuje dudziarza na wesele2014 (3) Witam, W przyszłym roku we wrześniu planujemy wesele na Kaszubach(ok1h od... Olga
Fotograf i kamerzysta (2) Witam serdecznie, poszukuję dobrego kamerzysty i fotografa (nie ukrywam, że... Ania Poszukuje oprawy muzycznej slubu (2) Poszukuje duetu skrzypaczka i organy(pianino) na slub 21.06.2014 moj adres to... Ewa W. jaka cukiernia! (13) cześć mam dylemat jaką cukiernie wybrać żeby kupić ciasta i zamówić tort. Jak... aga szukam fotografa (1) witam wszystkich poszukuje fotografa na ślub, wesele (21.06.2014) + plener.... kasia Wesele w kolorze Tiffany-kto ma odsprzedać "pozostałości", dekoracje? (1) Proszę o informacje co jest do sprzedaży?albo jak wyglądała dekoracja... wiki Kamerzysta na wesele 06.09.2014 ? (1) Witam Poszukuję kamerzysty na wesele (godnego polecenia). Termin to... natalia_2202 Kupię suknię typu princessa lub falbanki (22) Jak w temacie, kupię suknię z falbanek bądź princeskę. Proszę tylko o... misiadelko jaki salon sukien ślubnych w tczewie polecacie (7) niedługo zamierzam kupić bądź wypożyczyć suknie ślubną jaki salon w Tczewie ,... szukam sukni kucharki (2) Prosze o namiary na sprawdzone kucharki na wesele - Gdańsk kris Obiad weselny zamiast wesela (8) Witam chciałam zapytać czy ktoś miał z was obiad weselny zamiast wesela? Jak... aaaa Dj na wesele (32) Witam! Pewnie było już dużo podobnych tematów, ale póki co nie mogę znaleźć... sissi86 nocleg (2) hej czy mógłby mi ktoś polecić dobry i fajny nocleg nie daleko hotelu Orle w... ilka88 DJ na wesele Gdansk (1) Szukam profesjonalnego DJ na wesele, ktore odbedzie sie w Gdansku, czy... Kasia foto i wideo na wesele POTRZEBNE na 16.08.2014 (5) szukamy z narzeczoną dobrego, najlepiej z polecenia kamerzysty oraz fotografa... wkpl87 Wiejski stół (4) Czy ktoś z was korzystał z firm zewnętrznych, które dowożą taki stół do... Adelajla weselna obiadokolacja - gdzie? (3) Witam, poszukujemy miejsca na obiadokolację weselną dla max 20 osób.... antonina poszukuje fotografa i kamerzysty (1) Witam:) Poszukuje fotografa i kamerzysty na uroczystość zaślubin i wesele... Aneta