kupię koronkową suknie r. 34 (13) Kupię koronkową, białą, długą suknię. Dobrze by bylo gdyby nie trzymała się... ala Auto do ślubu (19) Planujemy przyjęcie weselne w okolicach GD. Czy ktoś może mi polecić jakąś... Katerina Sala Weselna Poszukiwana :) (31) Kto poleci jakąś fajną restaurację, sale weselną na około 100 osób, w gdańsku... Bruneta
Zespół weselny pomocy (1) Hej mam problem przesłuchałam 30 zespołów w tym 2 mi się spodobały niestety... Zniechęcona słuchaniem Kupię suknie Angel Giovani (7) Witajcie, poszukuje sukni, lecz niestety w ogłoszeniach jest ich bardzo... Paaulinaa_ Fotograf + Kamerzysta (6) Witam Poszukuję kamerzysty i fotografa najlepiej z jednej firmy. Bardzo... maaggddaa Firma dekoratorska poszukiwana (3) Poszukuję firmy, która zajęłaby się przystrojeniem sali weselnej. Ważne by... Kaja La Sposa Despire (4) Dziewczyny, proszę o pomoc. Chciałabym odkupić ten model. gaya_5@gmail.com gaya_5 Kupię suknię Angel Darell rozmiar 38 (6) Kupię suknię Angel Darell rozmiar 38. Suknia jest z nowej kolekcji, ja ślub... funny007 Foto+ video (10) Szukam pakietu ( foto+video) do 3000zl na slub 06.09.14. Jezeli mozecie kogos... wesele Zespół/DJ (płyty + muzyka na żywo) (1) Witam, czy ktoś może polecić jakiś zespół muzyczny (najlepiej 2 osoby),... Karuś Nowoczesna sala n 70-90 osób w Trójmieście - co polecacie? (5) Witam, czy ktoś może polecić nowoczesną salę na weselną na 70-80 osób w... asia zespół / orkiestra (5) Witam, Poszukuję ciekawego, oryginalnego zespołu na wesele, który będzie... kasia kamerzysta (6) Witam :-) szukam mlodego,kreatywnego kamerzysty z swiezymi pomyslami ktory... sylwus Kucharka/Kucharz z polecenia. (1) Cześć Dziewczyny zaczynam poszukiwać Kucharza z obsługa albo i bez :).... AGUTK_A Szukam VIDEO na 14.06.2014! (7) Witam:-) Szukamy jeszcze firmy, która za rosadną cenę nakręci film z naszego... Czesie Zespół na wesele - możecie polecić jakiś ? (1) Tak jak w tytule. Poszukuje zespołu na wesele na przyszły rok na 6 września... Pauletka84 KUPIĘ STRUSIE pióra (6) Najlepiej biale lub srebrzysto szare.Również stroiki z piór na głowę. miumiu Krawcowa - suknia ślubna (1) Witam, poszukuję dobrej krawcowej z Trójmiasta, która uszyłaby mi suknię... A. dobry fotograf (45) Witam, szukam dobrego fotografa, takiego który fotografuje wesela albo... Marta