pomocy suknia ślubna:(za 3 tyg slub (38) Witam zdazyla mi sie dośc nie przyjemna sytuacja kupiłam suknie z allegro z... moniś Chętnie odkupię taką suknię (litera A) (1) http://www.we-dwoje.pl/biala;suknia;slubna;a,ogloszenie,104131.html?foto_id=3... user_137693571692 kupię suknie ślubną z rękawami z koronki (1) Jak w tytule. Interesuje mnie biała suknia, rozmiar 34/36, na 161 cm+... szukamsukni
Odkupię suknię ślubną (2) Odkupię suknię ślubną: fason grecki, rozmiar 38. Zdjęcia z ceną proszę... gaya_5 kamerzysta i fotograf na 21.06.2014 Poszukiwana/Poszukiwany/Poszukiwani :D (1) Poszukuję kamerzysty i fotografa (najlepiej pakiet) na ślub + wesele... Agnieszka i Rafał bryczka nowy dwór wejherowski gdzie (1) Dziewczyny czy jest tu ktoś kto jechał bryczką? Poszukuje bryczki w... sevelina1988 Zespół na wesele poszukiwany - 15.06.2013 (44) Witam :) Szukamy zespołu na wesele w przyszłym roku. Pozdrawiamy :) julka_ Poszukuję taniego DJ (2) Witam serdecznie, poszukuję taniego dj na przyjęcie weselne w dniu... AW Kupię suknię w stylu greckim (1) Szukam sukni w stylu greckim, rozmiar 38. Zdjęcia z ceną proszę wysyłać na... gaya_5@wp.pl Lokale - menu weselne z alkoholem/ciastem (2) Witam. Czy ktos orientuje się bądź może podesłać linka/info do lokali... user_137986401814 szukam dobrego jubilera z tanim złotem do wykonania obrączek wg mojego wzoru (2) Dziewczyny pomóżcie, zastanawiam się na jubilerem pod filarami na starówce,... user_137693571692 kreatywny fotograł (2) Witam, Szukamy fotografa na wesele i sesję, zależy nam na nieszablonowości,... My Tania suknia ślubna (17) Hej, Czy znacie może jakiś salon z sukniami ślubnymi, w którym można... Ania kamerzysta i fotograf 02.05.2014 (1) Poszukuję kamerzysty i fotografa na ślub + wesele 02.05 oraz plener w obu... dasza Fotograf i Kamerzysta 05.07.2014 (4) Może ktoś polecić dobrego fotografa i kamerzystę w rozsądnej cenie? z góry... malagaa87 Pilnie fotograf na jutro - 20.09 (4) Jak w temacie! Moja pani fotograf miała wypadek i niestety zostalam z niczym... mimi83 szukam Sali weselnej + mam swoich kurcharzy (4) Interesuje mnie sama sala weselna, 100 osób, na terenie Gdańska, mam swoich... Patrycja Dobry Kamerzysta i Fotograf (2) Witam Poszukuję dobrego kamerzysty i fotografa ( najlepiej z jednej firmy)... maagg Odkupie suknie slubna (14) Czesc kolezanki, Poszukuje sukni slubnej. Zalezy mi na modelu z dekoltem w... panna-anna Poszukuję Fryzjerki. (3) Witam. Poszukuję fryzjerki ,która uczesała by mnie na wesele. 28.09.2013.... Oluniia91