Skrzypce Skrzypaczka Skrzypaczek na 14.06.14 ( oprawa kościelna ) (2) Witam, Poszukujemy odprawę muzyczną do kościoła Matki Boskiej... Czesie Sala na wesele nie za daleko od Trójmiasta / sierpień 2014 (8) Witam, Wiem, że sal w okolicy jest dużo, ale gdzie nie zadzwonię, to albo... Anka Balony z helem. Skąd je wziąć ? (98) Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość... patriciag
Poszukuje fotografa (13) Witam dziewczyny macie może do polecenia jakiegoś dobrego i sprawdzonego... maszotta Kamerzysta na wesele 25.10.2014 (1) Witam! poszukujemy kamerzysty na nasz ślub. Proszę o pomoc. Ofertę proszę... Karolina M. Oprawa muzyczna na wesele 30.08.2014 (1) Witam Ponieważ jest już późno, a sprawa niecierpiąca zwłoki, postanowiłam... Ola Potrzebny DJ na 28.06.2014 !! (2) Witam serdecznie, Poszukuje fajnego DJ na wesele które odbędzie się 28... PannaAnna komunikatywnego:D fotografa na 13.07.13 potrzebujemy (18) Jak w temacie....:) Kamil Potrzebna sala weselna okolice Kartuz i Sierakowic!!!! (53) Dziewczyny, kuzynka moja poszukuje "na gwałt" sali weselnej w... nika_22 DJ Trójmiasto (2) Szukam DJ, nie na wesele ale na bal absolwentów. Niestety mamy bardzo... Maja Tort weselny z babeczek (4) Dziewczyny, czy któraś z Was może miała zamiast tradycyjnego tortu, tort z... Ada Dwóch DJów (2) Witam, czy ktoś może polecić jakiś duet DJów lub DJa i konferansjera?... kiłek Kupie Suknie (5) Witam Was :) Kupie suknie slubna rozmiar 38 Biala wszelkie zdjecia i ceny... panna mloda Oprawa muzyczna ślubu - szukam! (24) Witam. Szukam oryginalnej oprawy muzycznej ślubu. Śpiew, skrzypce, może... Aśka oprawa muzyczna w kosciele (7) Witam. Czy ktos z was moglby polecic mi dobra oprawe muzyczna do kosciola np... ewelinka1306 przyjmę suknie (2) przyjmę suknię ślubną może być zniszczona,stara itp Asia 507022049 asiaszw komis sukien ślubnych (9) Hej dziewczyny wiecie może czy w Rumi znajduje się jakis komis sukien ślubnych. Michasia noclegi (1) czy ktoś się orientuje gdzie najbliżej sali Aura można zorganizować nolegi... Astri Pakiet Fotograf + kamerzysta. (31) Witajcie, Szukam fotografa i kamerzysty, najfajniej by było w pakiecie ale... Paaulinaa_ Kupię koronkową suknię ślubną ecru / krem / beż 168+10 cm (1) Witam serdecznie, poszukuję koronkowej sukni ślubnej. Rozmiar 34/36, na... Serkowa