Kupię suknię 36-38 (14) Witam, kupię suknię w tym stylu, na wzrost ok 166cm.... kika_ja gdzie na wesele (2) siema znacie jakas sale weselna w okolicyGdanska RobertsJ kamerzysta na wesele 14.06.2014r. (2) Witam serdecznie, poszukuję kamerzysty (nie ukrywam, że względnie taniego ;)... f.i.o.l.e.k
wypożyczenie sukni - najtaniej (11) Witammm:) jestem zdecydowana na wypożyczenie, gdzie mogę najtaniej wypożyczyć... Kasandrrra Fajerwerki na tort (2) Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w Gdyni zakupię fajerwerki na tort?... Natalia fotograf na ślub (9) Cześć, szukam dobrego fotografa na zdjęcia ślubne tj . Przygotowanie w domu... Wika_to@wp.pl Jaka firma do stworzenia prezentacji ze zdjęć? (5) Witam! Czy ktoś zna jakąś firmę zajmującą się robieniem... polka Poszukuje Dj/Wodzireja (4) Witam, poszukuje Dj/ wodzireja na wesele 5 lipiec 2014. Kogo możecie... Paaulinaa_ zespol na wesele / saksofon / 26.07.2014 Trojmiasto (2) Szukam zespolu na wesele w powyzszym terminie, zalezy mi na dobrej zabawie z... annusza Szukam sprawdzoną krawcową (2) Witam poszukuje krawcową która uszyje na miarę suknie ślubną w stylu greckim... Anna Salon Sukien Ślubnych - pytanie (9) Witam Czy któraś z Pań mogłaby doradzić który salon jest "godny... natalia_2202 Kupię suknię ślubą w rozmiarze 42-44 :) (13) Jak wyżej. Najlepiej kolor biały. Fason litery A albo delikatna princeska.... Aga Makijażystka z Wejherowa - poszukuję. (3) Szukam dobrej i sprawdzonej makijażystki z Wejherowa, która przyjedzie do... dori231 Agnes 11358 (1) Cześć, czy któraś z Was ma lub będzie miała na zbyciu suknie Agnes 11358.... anetam Poszukuję krótkiej skromnej sukienki ślubnej (5) Witam, poszukuję krótkiej skromnej sukienki ślubnej :) Z chęcią przyglądnę... paulina dobry dj-wodzirej kogo polecacie? (137) Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r.... zmijkaa Nocleg Rewa (1) Witam szukam taniego noclegu dla okolo 50 gosci w Rewie na 2 noce ( wrzesien... noclegi wideofilmowanie ślubu 10 maja 2014 (3) poszukujemy osobę do nagrywania samej ceremonii ślubu. Oferty wraz z ceną... monia kamerzysta (4) Witam serdecznie poszukuje kamerzysty który zrobi film z wesela i ślubu.... aga27 Florystka poszukiwana - wrzesień 2014 (1) Wystrój Kościoła Św.Brygidy - oferty proszę na magdalena140389@wp.pl Magdalena