KUPIE welon z kryształkami Swarovskiego (3) jak w tytule kupie welon z kryształkami,interesują mnie jedynie kryształki... magnolia kamerzysta 21 wrzesień 2013 (3) poszukuje kamerzysty na termin jak w tytule. kożeń Dekoracje Kościoła (4) Czy możecie polecić kogoś do dekoracji kościoła w Gdańsku? Moja parafia... Aaagaa
Czym do ślubu? czyli poszukiwanie transportu... (21) poszukuję jakiegoś fajnego ale niedrogiego autka, którym można pojechac do... elekmelek Auto do ślubu (21) Szukam białego auta do ślubu! Dlaczego w Trójmieście jest taka nędza jeśli... akami Oprawa muzyczna poszukiwana -27.07.2013- Gdynia (1) Poszukuję oprawy muzycznej na ślub 27.07 o godzinie 16:00 w kościele św.... szuszownikszos Opakowania do ciast i tortow- szukam (4) Witajcie, potrzebne mi na dzisiaj opakowania kartonowe do ciast 2 sztuki i do... Monia Zespół muzyczny na wesele 2014rok (4) Witam, Poszukuję profesjonalnego zespołu muzycznego na wesele, które... asia_gda89 Pilne! Fotograf 8 czerwiec 2013r. ! (1) Witam, szukam fotografa ślubnego. Ślub i wesele w okolicy Gniewina.... Angelika okrągłe stoły z obrusami - szukam (4) Jak w temacie - poszukuję do wypożyczenia okrągłe stoły 10 osobowe (ok 8... aniakubek Czy znajdę kamerzystę do 1000-1500? (20) Czy znajdę kamerzystę za kwotę wymienioną w temacie? Nie mam dużo do wydania... funny007 Miejsce na wesele pod chmurką (2) Czy ktoś zna jakieś fajne miejsce w okolicach Gdańska (najlepiej nad... Mała Mi jaka jest sprawdzona wiaciarnia z gdyni zostalo malo czasu a musze juz zamwic (1) dziewczyny mieszkam na wzgorzu wiec centrum gdyni mnie intersuje wiatow szukam iluzjonista, karykatury macie kogos sprawdzonego ? jesli tak prosze o namiary! (14) zaskowska@op.pl szukam atrakcji The Lonely Shepherd (Kill Bill Soundtrack) Gheorghe Zamfir Poszukuję Muzyków do odtworzenia na ślubie !!! (2) tak jak w tytule poszukuję zespołu który podejmie się zagrania tego utworu... Paula Poszukuję kamerzysty na wesele - 10.08.2013 (1) Witam, poszukuję kamerzysty z wolnym terminem 10 sierpnia 2013 roku. Ślub... annaani makijaż, manicure Malbork i okolice (22) Czy ktoś może mi polecić kogoś sprawdzonego? Kinga OPRAWA MUZYCZNA POSZUKUJE (6) Poszukuje magicznego duetu, który wykona mi utwór jak poniżej, oferty wraz z... Kasia Oprawa mszy ślubnej - poszukujemy - 7.09.2013 (10) Jak w temacie. Prosimy o konkrety na syllffia@o2.pl S&M wesele 2013 poszukuje :) (2) Witam poszukuję na 17,08,2013 kamerzystę, fryzjerkę oraz makijażystkę ktoś... kajula