Poszukuję sprawdzonej makijażystki i fryzjerki na 03.08.13r. (1) Oferty ze zdjęciami proszę kierować na 18katrinka@wp.pl Pozdrawiam :) Katrinka poszukuje animatorów na wesele!!! (4) Witam! poszukuje animatorów na wesele!! mines91 makijaż 16.08.2013 (1) Poszukuję makijażystki :) Interesuje mnie piątek 16 sierpnia 2013, z dojazdem... nieja
Wesele 08.06.2013 Poszukiwany fotograf+kamerzysta=2 w 1:) (30) Witam Wszystkich, poszukuję fotografa i kamerzysty na dzień 08.06.2013,... WeseleAliiPiotrka wizażystka i fryzjerka z dojazdem do domu (8) poszukuję kogoś kto mnie i uczesze i pomaluje i dojedzie do mnie do domu.... mikimouse Fejerwerki na wesele (10) Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która może zrobić fajerwerki na weselu? Ania krawcowa (3) Witajcie, poszukuję dobrej krawcowej w Trójmieście, która zajmuje się... Calineczka1 dj i wodzirej w jednym szukam (22) witam czy znacie jakiegoś fajnego dj/wodzireja najlepiej sprawdzonego ,... ewelina fryzjer Gdynia Dąbrowa / okolice (2) Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera, najlepiej z okolic Gdyni Dąbrowy... :) sala na ponad 120 osób (5) szukam sali na wesele na ponad 120 osób. czy znajdę coś takiego w mieście?... Ania1 Poszukuję zespołu na wesele 27.07.13 (23) Witam, Poszukuję fajnego zespołu na wesele czy ktoś może polecić mi zespól... Ramallah Atrakcje weselne (1) Chętnie wynajmę grupę lub osobę, która jest w stanie zaprezentować jakiś... Arijka Poszukuję takiej sukienki !!!! (4) http://www.biggoldapple.pl/urocza-suknia-wieczorowa-model-linia-a-princessa-n... Paula Poszukuję makijażystki na 31.08.2013! (12) Sprawa pilna ze względu na termin;) Chodzi o makijaż dla Panny Młodej,... świadkowa jakiego DJ-a polecacie? (3) poszukuję sprawdzonego Dj-a, takiego który nie tylko gra ale tez zaspiewa na... picia Poszukuję śpiewaczki na ślub (3) Naszym marzeniem jest usłyszeć podczas ceremonii ślubnej kompozycję Ave... astrunia4 szukam fryzjerki na 2 maja 2013 (2) szukam fryzjerki na 2 maja 2013, która uczesze mnie na wesele(gość) Najlepiej... Aga Kupię poduszkę na obrączki (2) Prostą, kwadratową. Pozdrawiam. misiadelko sukienka dla światkowej (1) Kupię sukienkę dla świadkowej rozmiar 34-36 na 173cm. Najlepiej okolice... Marta Transport wesele 27.07.2013 (2) Witam Potrzebuję transportu (27.07.2013) gości z wesela do hotelu oraz z... Morales