Poszukiwanie Dobrego Kamerzysty,Fotografa i Zespołu Muzycznego.Oferty! (1) Witam, Poszukuję Kamerzysty, Fotografa i Zespół muzyczny. Wszystkie... Agatkaa* Fryzjerke na wesele (1) Witam Jestem mloda Irlandka i w przyszlym roku wychodze za polaka pod... nini01 kamerzysta i fotograf w jednym (7) Witam :) Poszukuje jak w tytule kamerzysty i fotografa w jednym na ślub,... aga_88
oprawa muzyczna w kościele 17.08.2013 (1) Witam, szukamy oprawy muzycznej mszy w kościele w dniu 17 sierpnia 2013... iza-339 Czy ktos umie robic takie kosze np na slodycze? (1) Oczywiscie@poczta.Onet.Pl KOSZY SZUKAM poszukuje sukienki ciążowej na cywilny S/M ? (1) tak jak w temacie, jesli macie cos ciekawego, czekam na propozycje, bo na... Karolina Chleb weselny na przywitanie mlodych (2) Zastanawiam sie gdzie w Trojmiescie mozna taki zamowic i jaka jest jego cena?... MagdaZ błagam, pomóżcie :( problem z DJ'em.... (29) wiem, że tworzę kolejny może niepotrzebny wątek o DJ'ach ale naprawdę jak... okon83 harfa & skrzypce (4) Witam serdecznie, Poszukuję duetu lub zespołu, który zagra koncert na moim... Aga Abe Maria na ślub (2) Jak w temacie poszukuje chętnej osoby o zaśpiewanie Ave Maria na ślubie... Asia Szukam dja na poprawiny - 2014 (2) Szukam dja na poprawiny w przyszłym roku tj. 31 maja 2014. Bardzo proszę o... misiadelko poszukiwany tancerz erotyczny :) (1) Poszukuje tancerza erotycznego na wieczór panieński 1.06.2013. Proszę o... Magda dj na poprawiny (8) Witam, poszukuję DJ na poprawiny w Malborku na dzień 16.09.2012. Proszę o... ali długi welon 3m - gdzie kupić? (8) Czy orientujecie się gdzie mogę kupić prosty- bez zdobień długi biały welon?... ika Kupię suknię ślubną rozm 40-42 na 170cm (9) Najchętniej krótką, taką jak na zdj:... Lucy Fryzjer doświadczony Gdynia lipiec (1) Szukam fryzjera do uczesania mnie na wesele w lipcu. Gdynia lub dojazd.... mariczka mala kaplica sw antoniego,szuam taniej deoracji. (1) prosze o oferty na maila: oczywiscie@poczta.onet.pl szukam szybo Makijaż Ślubny 1 czerwiec 2013. (2) Witam. Poszukuję osoby która wykona mi makijaż ślubny 1 czerwca. Proszę... Emilia86 Poszukuję oprawy muzycznej ślubu w Sopocie 20.07.2013 (2) Ślub w Sopocie w kościele św. Bernarda. Proszę o oferty:) Zależy mi na osobie... HM_2013 Kamerzysta 3.08.2013r (1) Witam, czy jest jakiś wolny kamerzysta na ślub na 3.08.2013r? Proszę... a-okroj