kupię ozdoby na samochód ecru (3) Witam, Kupię ozdoby na samochód w kolorze ecru. Proszę o kontakt: lilo2013@wp.pl lilo2013 Pas do sukni (12) Gdzie można tanio kupić/uszyć pas do sukni ślubnej? pas do sukni szukam sali na wesele (10) szukam sali na 9/10 luty na wesele ok 60 osób, Gdynia i okolice, lub Sopot J.
Sala w okolicach koscierzyny poszukiwana!!!!! (2) Czy ktos orientuje sie gdzie organizuja wesela tak do 150 zl od osoby z... adminka92 Poszukuje zespołu.... (3) Witam mam ogromny problem PILNIE poszukuję zespołu który byłby w stanie... mała Romantyczne miejsce na wesele w okolicach Gdanska (4) Szukam miłego I nastrojowego miejsca na wesele w okolicach Gdańska. Najlepiej... Aleks2008 różne elementy dekoracyjne do kościoła (4) tak jak w temacie. Kupię np szklane wazony itp. coś co się przyda do... Alicja_Damian dobry striptizer (1) dziewczyny, możecie kogoś polecić? .. odpadają też panowie amatorzy z... liaa Poszukiwany fotograf 17.08.2013r. (1) Witam. Poszykujemy fotografa/fotografkę, która dysponuje wolnym czasem w... David kupię lub pożyczę cztery pokrowce na krzesła (1) kupię lub pożyczę cztery pokrowce na krzesła. Białe. alicja.osa@poczta.fm Alicja_Damian obsługa barmańska na wesele (1) Poszukuję 2 barmanów na wesele 22.06.2013 . Poleci ktoś ??? Oferty proszę... PM sukienka -Elizabeth 2325 -prośba o kontakt (1) szukam dziewczyny która kupiła w salonie Elizabeth w Gdyni sukienki model... hira1985 kupię ozdoby na auto + pojemniczki na ciasto (4) Czy nie zostały komuś z wesela pudełka/pojemniczki na ciasto oraz ozdoby na... AKB Kupię białe buty rozm. 36 obcas >8 cm (5) Jak w temacie :) nea86 oprawa muzyczna na slub (1) Witajcie, czy znacie jakis fajny kwartet wokalny z trojmiasta, ktory... MilaWanila Fryzierka (1) Witam, ja biore slub 15.czerwca 2013, jestem z Niemczech i nadal nie mam... mali kupie koszule i buche 42 (1) jak ktos ma na sprzedaz prosze dac znac;) alicjaja szukam fryzjerki i makijazystki z dojazdem do domu (gdynia centrum ) do 100zl za kazda rzecz (8) witam jak w temacie , nie stac mnie na 300zl za makijaz z probnym ani tyle... maladuza Jakie są wesela w Bałoszycach (1) Poszukuję sali z "klimatem" na nasze wesele. Znalazłam Bałoszyce,... Bożena Kupię dekorację na sale. (1) Dziewczyny czy któraś z Was ma może do sprzedania jakąś dekorację na salę... Marcelinka