Czy komuś z Was będzie śpiewane Ave Maria? (4) Witam, wspominałam już że mam ślub w Katedrze Oliwskiej. Chciałabym aby... funny007 Mały klub na wieczór panieński (4) Szukam małego klubu w Gdańsku, ew. Sopocie, gdzie można by zrobić wieczór... Druhna Możecie polecić sprawdzoną oprawę muzyczną? (6) Bardzo proszę o opinie dotyczące Dja/ zespołu z którym miałyście się okazję... daga
kupie kolczyki takie romantyczne retro starodawne do slubu (2) oferty prosze na maila: zaskowska@op.pl zaskowska makijażystka z okolic Kartuz (1) Witam, poszukuję profesjonalnej makijażystki, która dojeżdza do Klientki.... wero poszukiwane - wypożyczalnia sukni wieczorowych,koktajlowych, pasujących na wesele (2) Hej , szukam miejsca w 3mieście, gdzie maja duży wybór ( chodzi o... Annaya kupię białe bolerko rozm. 36 (5) szukam białego bolerka w rozmiarze 36, najchętniej rękaw 3/4 paulaw87@gmail.com Paula KAMERZYSTE NA 31 SIERPNIA POTRZEBUJĘ !!! WEJHEROWO (9) Pilnie potrzebuje kamerzystę na 31 sierpnia. Panowie / Panie mający wolny ten... madziulka07061989 poszukuję kamerzysty na wesele 14.09.2013 r. (3) Witam, tak samo jak w tytule poszukuję kamerzysty na wesele 14.09.2013 r.... nika26 sala na wesele (3) Witam prosiłabym o pomoc w wyborze sali na wesele w okolicach rumia-puck. Jak... ASIA_i_LUKASZ czy ktoras bedzie miala buty rylko 35 na sprzedaz potrzebuje na czerwiec (7) jak cos dajcie znac;) atalka szablon winietek / etykietek na butelki (3) Poszukuję wzoru / szablonu, który pomógłby mi zaprojektować swoje winietki na... aniakubek Krawcowa (4) Witam, poszukuję dobrej krawcowej, która przerobi mi suknię ślubną (podpięcie... Ajka13 kupię buty ślubne ecru na niskim obcasie, rozmiar 41 (1) Proszę o oferty na lilo2013@wp.pl lilo2013 Ślub 06.07 organista, wokalistka (4) Poszukuję organisty/organistki na ślub 06.07.13 w Kartuzach. Organista,... Kasia Krawcowa (6) Witam, poszukuje dobrej i nie zbyt drogiej krawcowej do przerobienia troszke... Ola Poszukuję fotografa do sesji plenerowej (19) Witam, szukam fotografa, który zrobiłby sesję plenerową w terminie 28.04 -... Kuba Zespół muzyczny na 30.08.2014 (1) Witam , Jak wyżej... ktoś może polecić jakąś orkiestrę (okolice... kasia Szukam zespołu na 27.04.2013 (4) Witam, Poszukuję zespołu na wesele oraz poprawiny na dzień 27.04.2013.... Marcelinka Sale do wynajęcia (do własnej organizacji wesela) (2) Witam, dziewczyny jestem tu nowa, dopiero wstępnie zaczynam ogarniać sprawy... KoliberQ