Makijaz slubny (16) Kogo polecacie?? Potrzebuje pilnie :) Małgorzata Poszukuje gitarzysty (1) Poszukuję gitarzysty który na gitarze elektrycznej 10 sierpnia wykona utwór... sokolniczka Poszukuję kamerzysty na wesele (1) Witam, poszukuję kamerzysty na wesele na termin 12.10.2013r. w Wejherowie, w... Krzysiek
poszukuje dobrej wizazystki, stylistki (3) Witam Panie Poszukuje sprawdzonej dobrej wizazystki ktora by mi doradzila... Ania fotograf poszukiwany (8) Czy macie jakiegoś dobrego i nie za drogiego fotografa ślubnego żeby polecić?? Kate Wesele z noclegiem w przystępnej cenie - gdzie? (7) Hej, piszę w imieniu koleżanki. Może mogłybyście polecić jakieś fajne... Mutti Poszukiwana krawcowa (1) Witam! Poszukuję sprawdzonej krawcowej do uszycia płaszcza ślubnego (długi,... Monika Fotograf na godzinną sesję w dniu 8.06.2013 (2) W dniu 8.06.2013 bierzemy ślub cywilny i poszukujemy fotografa na godzinną... Beata Fotograf+kamerzysta (7) Witam,poszukuje fotografa i kamerzyste na slub i wesele-wrzesien 2014r... paulla kamerzysta 21.09.2013 (1) szukam kamerzysty na termin jak w temacie prosze o oferte na gwe.malutka@wp.pl misia sala weselna(tylko sala) z możliwością własnej firmy cateringowej gdzie? (9) Witam jak w temacie... szukam sali weselnej gdzie mogę "wejść" z... mariola pomysł na autko (18) Dziewczyny macie jakiś pomysł czym do ślubu?? Coś nie oklepanego ale jednak z... kia nocleg dla gosci (4) Poszukuję jakiegoś taniego noclegu w Gdańsku dla gości przyjezdnych. Ślub... marlon Foto + film do 3000 zł - szukam (6) Bardzo proszę o pomoc. To co się dzieje z cenami usług foto i filmowania... jaaa kupię sincerity 3745 (sweetheart) lub anna kara Elis (2) Kupię sukienkę ślubną Sincerity 3745 lub Anna Kara Elis. Mam 170 cm wzrostu,... Karola Fryzjer dostępny w święto!!! (8) Cześć wszystkim! W przyszłą niedzielę tj. 31.03 (Niedziela Wielkanocna)... martec7 ciasta torty ile porcji na osobę wesele z poprawinami (8) Hej wam tj wyżej nie mam pojęcia ile trzeba liczyć kawałków /porcji ciast,... sevelina1988 kupie buty na mala waska stope;) mam 23,3 cm ecri najlepiej (1) dziewczyny jesli macie na sprzedaz prosze o kontakt;) malasyrka buty Badgley Mischka (3) Czy ktos zna miejsce gdzie mozna je kupic w Pl? Linea kupię suknię ślubną (32) Poszukuję sukni ślubnej wzrost 165 (+ ewent. nieduży obcas) na szczupłą... eulalia