mercedes CLS - szukam do ślubu 13.07.2013 !!! (1) Witam, jak w temacie oferty proszę przesyłać na adres iresponse@wp.pl. W... iresponse fotograf+kamerzysta (4) Z niewidomych przyczyn moj ostatni watek został zablokowany;/ wiec ponawiam... -natalia- Wesele w trójmieśćie (4) Witam, Pilnie poszukuję ładnej sali weselnej w okolicach trójmiasta z... Narzeczona
ślub i wesele (5) jakie polecacie sale w pruszczu ? olaa Szukam DJ'a - 17.08.2013r. w Gdańsku (1) Witam. Szukamy DJ'a na imprezę weselną, która odbędzie się 17.08.2013r. w... KH & DB OBRĄCZKI... (93) Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki?? kasia szukam sali (2) Witam, Szukam dużej sali weselnej (około 150 osób) w Trójmieście i... Zizi Skarpetki dla Pana Młodego i nie tylko... :) (2) Witam poszukuje takich skarpetek jak na zdjęciu. Czy może ktoś wie, czy... Marta25 kupię buty r.40 i welon (6) Odkupię buty białe rozm.40 , obcas około 5 cm oraz krótki welon dół welonu... Weronika niedroga kwiaciarnia- gdańsk (5) Czy możecie polecić sprawdzoną kwiaciarnię w Gdańsku, gdzie można zamówić... katarzyna-ka szukam SAMEJ sali Z OBSLUGA JAK I BEZ (4) witam poszukuje sali na terenie gdańska ,sopotu lub Gdyni bądź w okolicy tak... ewelina dj 2013 (4) Szukam aktualnych opinii odnośnie djów - strasznie ciężko wybrać odpowiednią... aniakubek obiad weselny na 40 osób (6) mam pytanie, czy możecie polecić jakieś restaurację na obiad weselny w... Ewa Poszukuję DJ-a na poprawiny (9) Poszukuję DJ-a na poprawiny, zależy mi na tym, aby cena usługi takiej osoby... velhia poszukiwany forograf na ślub (14) witam, poszukuję fotografa na ślub 24.08.2013 w Pruszczu gdańskim. Czy może... karolina007 Szukam kamerzysty i fotografa na wesele (1) Witam poszukuję dobrego fotografa/ów na wesele. Interesuje mnie: - plener... Arii fryzjer (1) Cześć dziewczyny czy chodzicie do jakiegoś sprawdzonego fryzjera na czesanie... lili Szukam figurki na tort weselny- misie Me To You.. (4) Czy ktoś może wie, gdzie takie można kupić w Gdańsku? Lucy86 Angel Giovani rozmiar 38 - kupię (1) Witam:) Kupię suknię ślubną Angel Giovani rozmiar 38 na wzrost 169 + obcas. CzekoladowaPralinka Sesja fotograficzna- Pierwsza Komunia Św. (1) Szukam fotografa do wykonania sesji plenerowej (pod Gdańskiem) z okazji... martszp