Fotograf na chrzest (1) Wiem że tutaj jest wiecej fotografów kręcących się dlatego także... Kasia Poszukuję zespołu na wesele 31.08.2013r (1) Wesele (nieduże. max 40 os.) w Tczewie. Bez poprawin. Zależy mi aby w... Aneta Kupię suknię Nuri Aire Barcelona rozmiar 40/42 (2) Witam, poszujuję sukni Aire Barcelona Nuri w rozmiarze 40/42 (może być też... Celest
Kupię Angel Giovani rozm 36-38 (7) Witam, koleżanka poszukuje sukni Angel Giovani z różową wstążką w rozmiarze... Mutti Buty do ślubu - proszę o pomoc (12) Hej dziewczęta, mam taki problem. Poszukuję butów do ślubu. Znalazłam już... Ewelina1488 namiot na poltra (8) jw. gdzie można wynająć namiot na poltra ze stołami i ławkami magda83 Namiary na fryzjera i kosmetyczke /wizażystkę z Gdyni (24) Witam poszukuje dobrego fryzjera i osobę która wykona makijaż z Gdyni... Kara Fryzjer (3) Dziewczyny macie namiary na sprawdzonych fryzjerów. Mam niesforne włosy i... Kate gdzie do fryzjeraz i kosmetyczki (10) hej dziewczyny w czerwcu wychodze za mąż i szczeze mowiac niewiem gdzie sie... nanik makijażystka i fryzjerka ślubna poszukiwana na 08/06/2013 (2) Witam, poszukuję makijażystki i fryzjerki najchętniej z dojazdem do domu :)... -Narzeczona- fryzjer-kogo polecacie? (2) Hej czy możecie polecić fryzjerkę, która dojeżdża do domu? ika sprawdzona krawcowa (3) Czy mogłybyście polecić mi sprawdzoną krawcową do uszycia sukni ślubnej?... olimpia poszukuje fotografa na sesje plenerowa (1) Witam, tak jak w tytule poszukuje fotografa na sesje plenerowa w lipcu.... margolcia24 szczudlarze Trojmiasto poszukiwani :) (24) witam poszukuje szczudlarzy na slub w przyszlym roku, 23.06.2011 w Gdansku;... house_wk Orkiestra na wesele 27.07.2013 (3) Potrzebny zespół muzyczny na wesele 27.07.2013, możecie coś polecić ?... Morales zespół na wesele w 2013 (13) Witam :) Dopiero zaczynam poszukiwać zespołu na wesele...zatem jeżeli macie... patrycjusz Kupię suknię (1) Kupię suknię Pronovias Bengasi, wzrost 171 + obcasy, 36 - 38. misiadelko FOTOGRAF na wesele w terminie 17 sierpnia 2013 (1) Witam poszukujemy fotografa na nasze wesele w terminie jak w temacie. Plener... Artur ozdoby do kościoła (3) Tak jak w temacie zakupię różne ozdoby aby udekorować kościół. Kto co ma... Alicja_Damian zdjęcia i film (1) Poszukujemy fotografa i kamerzysty na ślub i wesele 12.10.2013.Proszę podać... Asia999