muzyka peruwiańska (1) witam proszae czy znacie może jakiś zespół z trojmiasta grający muzykę... mała szukam pana do zdjec na panienski (6) witam , szukam osoby która zechcialaby poswiecic trochę swojego czasu i... pannamloda czarna Poszukuję profesjonalnego kamerzysty na 05.07.2014r. (3) Witam, poszukuję profesjonalnego kamerzysty na 05.07.2014r. Dokładniej... aga890
Fotograf i/lub kamerzysta poszukiwany- 16.08.2014! (1) Witam serdecznie! Poszukuję fotografa i/lub kamerzysty na ślub/wesele w dniu... heke Szukam makijażystki na 29.06.2013r. z dojazdem do domu Gdańsk lub mogę podejść na Zaspie (5) Witam, Szukam Pani, która wykona mi makijaż ślubny+ próbny) i makijaż mojej... Lucy86 potrzbuję fryzjerki, pomóżcie proszę! (12) potrzebuję kogoś kto zrobi mi jakiegoś fajnego koka, upięcie na 31 marca, tj... Justynka Wesele (11) Witam, poszukuje sali weselnej ale zrobionej na wysoki połysk.. Czy macie,... Zaynowa Torty! Gdzie i za ile? (8) Jestem na etapie poszukiwania dobrej cukierni,czy ktoś z Was jest w stanie... Kiwii makijaż ślubny w dniu 31 marca, pomocy, mieszkam w gdyni karwiny, albo podjadę. (4) makijaż ślubny w dniu 31 marca, pomocy, mieszkam w gdyni karwiny, albo podjadę ju. CYMBELINE odkupie suknie (94) jesli ktoras z Was bedzie miala na sprzedaz sukienke firmy cymbeline model:... olamordka poszukiwany kamerzysta (1) Poszukujemy dobrego kamerzysty na 21 września 2013. Jeśli ktoś chciałby... Tomek Zespół The Gold ze Starogardu - proszę o opinie (3) hej! Znalazłam w internecie zespół The Gold i rozważam skorzystanie z uch... Tweety89 Poszukuje krawcowej która uszyje sukienke dla druchny (3) Poszukuje zdolnej Pani która uszyje sukienke dla druchny wg wzoru :)... Kasia buty białe rozmiar 42 (3) witam , poszukuje niedrogich i niewysokich butów białych o rozmiarze 42 (... ewi makijaż slubny (1) Poszukuję dobrej makijażystki na terenie Gdynia, która dojedzie do klientki w... Eve Szukamy klimatycznego miejsca na wesele 80-100 osób (21) Witam, pomożecie :) ? J.w. szukamy miejsca na wesele dla 80-100 osób... Michal szukam taniego autka na slub.. (6) slub w gdyni, wesele w mostach....prosze o propozycje cenowe i modele autek... blossy@op.pl Fotograf na 30.03.2013 (9) Mam mały dramat niestety mój fotograf ze względów zdrowotnych musiał mi... Natalia Poszukuję profesjonalnego zespołu muzycznego na wesele 15.06.2013r. (7) Witam! Poszukuję profesjonalnego zespołu muzycznego na wesele 15.06.2013r.... sicer Jaki kamerzysta na wesele? Proszę o radę. (3) Witam, szukam kamerzysty na wesele, nie ukrywam, że kwestie finansowe też są... funny007