.... (1) Radzę unikać tej firmy jak ognia. Prędkość transferu odstaje od reklamowanej.... Rozczarowany klient Nie polecam (1) Obsługa klienta na poziomie ,,0,, Infolinia na której nie mogą sie... Marcin ZŁODZIEJSTWO (3) Posiadam pakiet telewizji analogowej i cyfrowej - do tej pory płaciłem brutto... Jacek
bandytyzm (3) po okresie trwania umowy pomocyjnej 2 letniej, konsultant stwierdzil ze w... bobo Totalna porażka (1) Szanowni państwo korzystam już chyba ponad 5 lat z usłg Solution który to... niezadowolony-gośc Multimedia SA - przykład firmy mającej klienta gdzieś (2) Moja historia z tą firmą zaczęła się dawno temu, od przeszło kilku lat mamy... Tomek rys - opinia (2) kiedyś bylo wszystko ok ale teraz tylko liczy się kasa a nie jakosc... rys Kablówka (3) Wymieniłem swój dekoder na nowy model z możliwością nagrywania no i zaczęły... Jaroisław hmmm (2) jestem klijętem firmy multimedia polska hmm niestety kończą mi się... ROBERT Kompletny brak obsługi klienta - KLIENT DLA NICH NIE ISTNIEJE (4) Ich klientem można zostać bardzo szybko - wystarczy zadzwonić i już w... Leszek Uwaga na tą firmę (1) Wszystkie negatywne opinie o nich są prawdziwe. Słaba oferta,wysokie... były klient ... (2) NAWET PO REZYGNACJI Z KABLÓWKI JAK PŁACIŁAM 180 ZŁ.ZA KABLÓWKĘ Z INTERNETEM... N.A ... (2) ta firma naciaga swoich klientów. zmieniają ceny, zmieniają regulamin nie... IvNoire telewizja (1) Witam, chciałem zapytać jaką polecacie lokalną telewizję, chodzi mi o sygnał... Jacek .. (1) nie ma w naszym kraju większych ...., płaciłem za określoną prędkość a nigdy... Andrzej Ogólna opinia (1) Telewizja; programy z zakłóceniami tzw; mory,śnieżenia na różnych... Irena Krzos-Zabłocka Słabo, nie polecam (3) Bardzo słaba jakość sygnału telewizyjnego, ceny zdecydowanie za wysokie.... radwoj Najgorsza telewizja kablowa z dostępnych na rynku. (1) Ciągłe problemy z awaryjnością.W programach nie ma głosu,bądż w ogóle... Stanisław Piotrowski BM - opinia (1) bardzo wysoki abonament, oferta programowa mało atrakcyjna wręcz mizerna ,... BM PORAŻKA (1) Jestem długoletnia klientką Operatora Multimedia -dawniej SZEL-SAT. Nie mogę... Jolka