jakie propozycje zamiast multimedii (2) Chciałbym zrezygnować z usług Mulimedii , ale niestety sa one monopolistą na... KK ... (1) Zamowilem u nich tv na trzy miesiace 3 pakiety mialy byc gratis napisalismy... robo Totalna kpina - dno - ignorancja do klienta ! (1) Jestem w tej firmie już więcej niż 5 lat bo byłem u nich jak się nazywała... Jon
Nie.... (2) Jestem klientką MP od prawie dwóch lat - niedługo kończy się umowa i to chyba... Aleksandra JUREK - opinia (1) od 28.08 2011 r namówiono mnie na usługi \multimedia. pl. Zachęciły mnie... JUREK Totalne niezadowolenie! (1) Wysokie ceny usług. Kiepska obsługa klienta. Musisz uzbroić się w cierpliwość... Roman Damian - opinia (1) Kiepski dostawca internetu, oprogramowanie dekodera to jakiś żart, internet... Damian (...) (2) (...) Mamy od nich internet i telewizję. Umowa na tv została podpisana na... Iwona Zenada! (1) Jestem klientka od ok.6 lat.Juz dwa razy zrobili mnie w .... Na poczatku... Gdynianka Nie polecam usługi internetowej!!!! (3) Ciągłe awarie internetu,strony wgrywające się w strasznie wonlym tempie nawet... cez MULTIMEDIA? TRAGIZM, PARANOJA I WIELKI SYF (6) Nie mam już sił na na tych d...ków, palantów, debili, idiotów ...(długo by... Arek Mariusz Bugajski - opinia (2) Brak możliwości kontaktu telefonicznego z biurem obsługi w gdyni, celem... Mariusz Bugajski UWAGA! Pracownicy udaja pracownikow TP! (4) Kolezanka mi opowiadala, ze pracownik firmy Multimedia twierdzil podczas... mp Miłe zaskoczenie ! (1) Jesteśmy mieszkańcami Wrocławia, dotychczas mieliśmy podobne doświadczenia... Czesław Białkowski Dotyczy oplaty (1) Dlaczego wystawia sie rachunek za usluge w polowie miesica z zadaniem... rysiekronia .. (1) Wynajmowałam mieszkanie, lokatorzy nie płacili sprawdziłam i zapłaciłam... Rozczarowana lientka najgorsza telewizja jaką miałem (1) jakość daje wiele do życzenia analogu t tv cyfrowej,internet chodzi jak... Krzysztof K. Olewanie klienta (1) Zgłosiłem awarię tel cyfrowej dekodera; zawiesza się,nie przełącza kanałów,... Zygmunt Mróz PISAŁAM OSTATNIO CO MYSLE KTOS USUNOŁ MOJA WYPOWIEDZ (1) chce rozwiazac umowe a oni mi na to ze nie MOGE!!!! i mimo to ze sie... JA! Oddałam modem, po czym wytoczono mi sprawę o jego zwrot (1) Tyle, że już zdążyłam się przeprowadzić. Nie otrzymałam zawiadomienia o... RudaZolza