OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo polecam szkole jazdy OSK SPEED, prawo jazdy zdane za pierwszym razem... Alicja Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście !!! (1) Od kiedy pamiętam marzyłam aby już jeździć samochodem oraz posiadać ten... Magdalena Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Rafał Grabowski to bardzo dobry instruktor. Jest bardzo wymagający, ale... Aleksander
Najlepsza szkoła i Instruktor w 3city (1) Zacznę do tego, że od 10 lat próbowałam sie zapisać na kurs, a wszystko... Monika Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo dużo znajomych polecało mi tą szkołę jazdy i postanowiłam sama się... Natalia S. super nauka (1) Wszystko było wytłumaczone super. Jazdy były przeprowadzone w sposób ciekawy.... Martaa super jazdy (1) Teoria przekazana bardzo przystępnie i ciekawie ale największe zasługi są za... Marta Polecam instruktora Łukasza (1) Bardzo polecam jazdy z instruktorem Łukasza.. Instruktor umie wszystko jasno... Patryk BARDZO POLECAM OSK SPEED (1) Bardzo polecam w szczególności instruktora Pana Romana, bardzo dobrze uczy,... Alicja Pan Rafał Wawer (1) Pan Janusz super przekazana teoria.Jazdy z Panem Rafałem W to strzał w... Iza Jeden z lepszych instruktorów (1) Pan Rafał ma luźne podejście do kursanta. Jego sposób przekazywania wiedzy... Mateusz Zdane za pierwszym razem :) (1) Serdecznie polecam szkole, a w szczególności instruktora - Panią Marzene.... Barbara Polecam! (1) Super ośrodek i świetny instruktor Rafał Grabowski! Kurs przebiegł bardzo... Monika OSK na medal! (1) Jestem bardzo zadowolony że zdecydowałem się na kurs w speedzie. To świetna... Paweł Polecam!! (1) Wszystkim tym, którzy jeszcze się zastanawiają szczerze polecam tę szkołę... Monika P Pełen profesjonalizm! (1) Świetna szkoła, polecam każdemu. Pan Bogdan - instruktor, świetny gość,... Weronika Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim! (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w OSK speed. Kurs rzeczywiście był... Damian Świetna szkoła! (1) Bardzo polecam jazdy zwłaszcza z panem Rafałem Grabowskim. To świetny... Aneta Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, wszystko przeszło bardzo sprawnie... Ania Polecam instruktora pana Łukasza (1) Bardzo dobre przygotowanie z teorii i praktyki, fachowe podejście fajna... Paulina