OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

SUPER SZKOŁA . !!!!!!! POLECAM (1) Jak najbardziej polecam osk SPEED . Nauka jazdy z instruktorem panem ŁUKASZEM... Wojt Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy! Szczególnie instruktora Rafała W. Jestem... Oktawia Pan Lukasz (1) Polecam ! Pana instruktora Łukasza sumienny , zaangażowany facet kontaktowy w... Przemek
NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE (1) Polecam P.Marzenka ,instruktora jazdy,spokojna ,zyczliwa i wyrozumiala,super... Ania S. Polecam instruktora Rafał W. i osk speed (1) Bardzo cierpliwy i wymagający instruktor, który dostrzega wszystkie błędy... Adam POLECASM OSK SPEED I INSTRUKTORA ŁUKASZA !!!!! (1) Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a dodam, że... iwona Polecam naprawde warto skorzystać (1) Sam nie wierzyłem do końca ze można za pierwszym razem a udało się... Mariusz Polecam instruktora Adama Grajbera! (1) Nauka jazdy z p. Adamem przebiegała wyśmienicie. Wspaniałe podejście do... Kamil Polecam (1) Bardzo dobry tryb nauczania, Instruktor Rafał W. z dużymi umiejętnościami... Tadek Polecam p. Rafała W. (1) Polecam serdecznie Szkole Jazdy oraz mojego istruktura p. Rafała W. Atmosfera... Grażyna Polecam Rafała Grabowskiwgo! (1) Jeździłem z Rafałem Grabowskim i jestem z tego bardzo zadowolony. To na... Paweł Najlepsza szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie tą szkołę. Cały kurs przebiegł... Kamila Polecam (1) Szkoła godna polecenia. Jeździłam z Rafałem Grabowskim i z czystym sumieniem... Paulina NAJLEPSZA ZE WSZYSTKISZ SZKÓŁ!!!! (1) Teoria bardzo ciekawa a kurs weekendowy bardzo szybki!!! Instruktor BOGDAN... Kasia Najlepsza szkoła! (1) Jestem pełen podziwu dla instruktora Rafała Grabowskiego za jego... Marcin Najlepsza szkoła w Gdańsku!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla P.Romana, który okazuje dużo cierpliwości i... Kasia B Polecam! (1) Teoria z panem Januszem super, natomiast jazdy z panem Rafałem G. rewelacja!... Zadowolony kursant Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Trafiłam do speeda razem z koleżanką i obie jeździłyśmy z Panem Rafałem... Kasia Polecam !!!! (1) Bardzo polecam OSK SPEED.Szybka teoria oraz regularne jazdy. Prawko zrobione... Grzesiek Polecam!!! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w 3city z najlepszymi instruktorami! Pan Rafał... Szymon