OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Zdane za pierwszym razem MARCIN (1) Polecam w 100% Pan Janusz super tłumaczy teorie a jazdy z Panem Bogdanem .K .... marcin Polecam OSK Speed! (1) Polecam szkołę jak najbardziej, przemili ludzie i dobra atmosfera. Polecam... Patryk Polecam serdecznie! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam jazdy z panem Romanem - bardzo miła... Zuzanna
POLECAM TE SZKOLE :) I PANA RAFALA W (1) Witam :) nie sadzilam ze kiedykolwiek naucze się jeździć a jednak ! :) teoria... Monika najlepszy kierowca w Gdań Polecam Pana Rafala W. (1) Polecam tą szkołę jazdy! Moim instruktorem był Pan Rafał W., Instruktor... Piotrek. I Polecam szkołę, a w szczególności instruktora Adama! (1) Lokalizacja szkoły jak i miejsca rozpoczęcia jazd jest świetnie... Daria Polecam (1) Serdecznie polecam tą szkołę Dorota Jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Teoria z panem Januszem bardzo ciekawa a jazdy z panem Rafałem Grabowskim... Marek Polecam!!! (1) Super szkoła i najlepszy instruktor Rafał Grabowski. To były moje najlepiej... Malgosia Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Jeździłem z instruktorem Rafałem Grabowskim i jestem z tego powodu bardzo... Łukasz Polecam Pana Rafala W.! (1) Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom . Miałem przyjemność jeździć z Panem... Patryk Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Do speeda trafiłam z polecenia koleżanki, która była bardzo zadowolona z... Marta Polecam Rafała Grabowskiego (1) Jeździłem z Rafałem Grabowskim i szczerze mogę go polecić. Bardzo konkretny... Zadowolony kursant Polecam osk speed (1) Zajęcia z teorii przeprowadzone jasno i zrozumiale w przyjaznej atmosferze,... xyz Świetna szkoła! (1) Na prawdę polecam kurs w speedzie. Jeździłam z Rafałen Grabowskim i myślę, że... Julka Instruktor Adam :-) (1) Najlepszy instruktor na świecie Pan Adam G. Z czystym sumieniem polecam.... Karolina Serdecznie polecam ten ośrodek! (1) Kiedyś miałam wątpliwości czy kiedykolwiek zdam prawo jazdy.....dzięki temu... Paulina Polecam! (1) Polecam każdej osobie która zamierza zrobić prawko. Profesjonalna kadra,... M !!! (1) Jeśli ktoś nauczył mnie jeździć -to jest mistrzostwo świata ! Ba !! ZDAŁAM... Marta-królowa dróg NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY ! (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy SPEED.!!!!! Wykłady z panem Januszem... Kasia