OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Rafał W. (1) Polecam instruktora Rafała. Posiadam prawo jazdy od 2 lat. Rafał nauczył mnie... Ewa najlepsza szkólka w trójmieście!!!!!!! (1) Polecam z całego serca szkołę!!!!!!!!!! Najlepsza szkoła do jakiej można... Milena Najlepsza szkółka w Trójmieście (1) Najlepsza szkółka. Zdałem za pierwszym Hubert Świtała
Najlepsza szkółka w Trójmieście! (1) Przysięgam SPEED to cudowna szkółka jazdy! Szefostwo wspaniałe. Instruktorzy... Karolina O Profesjonalizm (1) Super OSK. Wyklady super Pan Janusz to osoba która za się na rzeczy. Bardzo... świeżo upieczony kierowca najlepsi!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście i okolicach, a wiem co mówię bo kilka... Alicja Majewska Zadowolony kursant :) (1) Każda osoba jeśli się zastanawia gdzie ma zrobić kurs na prawo jazdy to tylko... Ania Najlepsza szkółka jazdy !!! (1) Jest to zdecydowanie najlepsza szkółka jazdy nie nikt lepszej nie znajdzie !... Basia Zadowolony (1) Teoria przewodzona w bardzo miłej atmosferze przez pana Janusza Praktyka z... Kursant Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor na świecie - pan Adam, zawsze... Paulina owsiana / paula :) Najlepsi! (1) Polecam! Przede wszystkim za perfekcyjne przygotowanie, cudowne podejście do... Beti Super OSK (1) Witam serdecznie i mega polecam, egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem Monika polecam szkołę speed (1) Obiecałam sobie i Panu Januszowi, że jak mnie przygotują tak że zdam, ale za... Wercia Super! (1) Jestem bardzo zadowolona, bardzo mili i profesjonalni instruktorzy.... Julia Nie polecam! (1) egzamin zdany za drugim razem, ale generalnie szkoły nie polecam! Kurs... Jadźka AN Polecam z całego serduszka! (1) Dzięki super przygotowaniu na jazdach, zdałam za 1 razem :) Atmosfera u Pana... Liwia Zdane za pierwszym razem :) polecam ! (1) Teoria przekazywana w przystępny sposób. Pan Janusz daje od siebie ciekawe... Aga Najlepszy wybór! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób profesjonalny, rzeczowy i zrozumiały.... Paula Świetna szkółka POLECAM (1) Polecam jak najbardziej! Teoria przebiegła sprawnie i szybko(kurs... Paulina Super szkoła! Polecam! (1) Pan Janusz ciekawie i z pasją przekazuje teorię, w ramach której były... Janek