OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Bardzo Polecam (1) Gorąco polecam Instruktora Pana Adama.Sama przyjemność nauki jazdy... Dotota Sebastian - opinia (1) Wszystko co dla młodego kierowcy potrzeba. Wyluzowany instruktor, każdy uczy... Sebastian Adrian - opinia (1) Z całego serca polecam, wszystko co młody kierowca powinien wiedzieć zostało... Adrian
Łukasz z Lublina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Wszystko wytłumaczone tak jak należy.... Łukasz z Lublina Klaudia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu OSK Speed w Gdańsku. Obsługa na... Klaudia Agnieszka B (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Prawo jazdy zdałam za pierwszym... Agnieszka Baranowska Marcin (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem :)... Marcin M. - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, pozdrawiam serdecznie Pana Romana M. Szymon - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę. Jazdy doszkalające u Pani Agaty dodały mi pewności... Szymon Najlepsze OSK w Trójmieście! (1) Każdemu kto się zastanawia nad wyborem ośrodku szkolenia kierowców, polecam z... Oliwia Najlepsze osk (1) Gorąco polecam! Pani Agata to najlepszy instruktor. Wewnętrzne i PORD zdane... Mateusz Monika - opinia (1) Rewelacyjna szkoła jazdy, wykłady prowadzone zrozumiale i przystępnie dla... Monika Opinia - osk speed (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek każdemu! Nauka teorii na... Klaudia Julia - opinia (1) Z całego serca polecam ten ośrodek szkolenia kierowców! Miałam przyjemność... Julia Najlepszy OSK (1) Nie wiem czy jest w Gdańsku lepsza szkoły jazdy niż speed. jeżeli chodzi o... Klaudia AŻ - opinia (1) Polecam! Bardzo mili instruktorzy, którzy odpowiedzą na każde pytanie, i... Staszak - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam, wysoki poziom nauki, wspaniała kadra instruktorów... Staszak Paweł - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie Pana Rafała, który jest... Paweł Polecam! (1) I to wszystkim! Kurs będę wspominać naprawdę miło - wszystko przebiegało bez... Natalia pan adam najlepszy!!! (1) Z czystym sumieniem polecam instruktora Adama, swietna atmosfera, konkretna... Xyz