PLASTIKOWE NAKRĘTKI

Forumowicze, jestem mamą czteroletniego Nikodema, chorego na MUKOWISCYDOZĘ. Leczenie jest bardzo drogie :( , z własnego budżetu byłoby niemożliwe utrzymanie małego w dobrej kondycji. Chwytam się każdej możliwości zbierania funduszy. Jedną z nich jest zbiórka plastikowych nakrętek (po napojach,sochach,mleku) . Potrzeba ich baaaaardzo dużo, by uzbierać jakąś sumę. Proszę Was o pomoc, nie wyrzucajcie ich, tylko zbierajcie to nic nikogo nie kosztuje . Ruszyła również akcja "Stary telefon", Więcej tutaj

http://www.nikodem.muko.med.pl

Znalazłam w Gdyni dobrych ludzi, którzy w swoim sklepie odbierać będą nakrętki i telefony - wystarczy je przynieść do

SKLEPU ADA, przy ul. Abrahama 21 w Gdyni.

W najbliższych dniach mam nadzieję lista będzie się powiększać, że znajdę kolejne punkty.
Z góry dziękuję
Weronika, mama Nikodema
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PLASTIKOWE NAKRĘTKI

Postaram się babcię wysłać z nakrętkami które już uzbierałyśmy!

Pozdrawiam

Witam,proszę o inforamcję gdzie jeszcze można oddać nakrętki bo wielu moich znajomych zbiera tylko potem nie wiemy gdzie je oddać.kasia

Na Nikosia stronie - http://www.nikodem.muko.med.pl w zakładce plastikowe nakrętki wymienione są wszystkie miejsca, które z\zbierają. Prosze wybrać najbliższy i tam zanieść :)
Pozdrawiam

my zbieramy w pracy, jedną dostawę już Pani dostała, teraz zbieramy następną:-)

moge przyniesc nakretki?odpiszcie?

Kochani, my nadal zbieramy nakrętki, w każdej - jak najwiekszej ilości !!!!

W Gdańsku można odnieść do Politechniki Gdańskiej
Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej,ul. Traugutta 79(na parterze koło tablicy z ogłoszeniami

Zbierać będziemy do końca naszych sił, a ilość jest potrzebna jak największa.

Zbieramy również nieużywane telefony komórkowe, takie które zalegają Wam w szufladach i nigdy nie zostaną właczone. Na pewno przy świątecznych porządkach zajdą się na śmietniku - a nam mogą tak bardzo pomóc.

Wejdźcie na http://www.nikodem.muko.med.pl
tam znajdziecie wszelkie dane i informacje.

Dziękujemy z góry za wszelką pomoc.

Mamy mnóstwo nakrętek do oddania, proszę o kontakt, odbiór Gdańsk Chełm, mój nr gg3112928

już kilka razy zaniosłam nakrętki do tego sklepu. Zresztą dwie bardzo miłe panie zawsze zachęcają do dalszego zbierania i dziękują. Niby nic ale to sympatyczne z ich strony. zbierajmy dalej to nic nie kosztuje a dziecko potrzebuje pomocy.

Czy można wysłac pocztą do tego sklepu?

CZy nadal Pani zbiera ? Lista sklepów jest aktualna ? Chodzi głownie o Gdynię ul. Abrahama ?

Inne tematy z forum

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...