Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Zdecydowanie polecam! (1) Po moim doświadczeniu z kilkoma biurami pośredniczącymi zdecydowanie polecam... Mateusz najlepszy doradca !! gorąco polecam!! (1) Bardzo polecam pana Karola Sawerskiego!! Czarodziej!!! z rzeczy nie... Marcin Michał Ł doradca kredytowy (1) Skorzystałem w firmie Pepper House z pomocy Pana Michała Ł doradcy... Sebastian M.
profesjonalizm, skuteczność perfekcjonizm (1) Bardzo polecam agencję Pepper House a zwłaszcza Pana Piotra Bartosiuka, który... Bożena i Zenon sprawnie i profesjonalnie (1) Moim pośrednikiem był p. Bogusław Czeczotko, który wykazał się pełnym... Krzysztof Ekspert finansowy - Michał L. (2) Pan Michał bardzo pomógł mi w obsłudze finansowej związanej z zakupem... Michał Gurowski Karol Sawerski doradca kredytowy (1) Długo szukaliśmy naszego wymarzonego, pierwszego mieszkania. Kiedy już je... Katarzyna i Radosław Współpraca z Panem Michałem Ł. (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Michałem! Zanim trafiłam na Pana... Karolina - właścicielka m4 :))) Polecam współpracę z Panem Kamilem (1) Wybór tego biura i Pana Kamila Gorczycy okazały się strzałem w 10. Bardzo... Karolina Pan Karol Sawerski - świetny specjalista (2) Doradca finansowy Pan Karol Sawerski okazał się najbardziej profesjonalnym,... Karolina i Karol Joanna Wysocka-Sadło (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z usług Pani Asi , pełen profesjonalizm. Bardzo... Marta i Paweł Joanna Wysocka Sadło - najlepsza pomoc przy kredycie hipotecznym (1) Co prawda nie korzystałem z oferty biura nieruchomości, ale z pomocy ich... Piotr Współpraca z Ekspertem Finansowym Panią Joanną Wysocką-Sadło (1) Współpraca z Panią Joanną to sama przyjemność. Pełne zaangażowanie, pomoc na... Maciej "Polecam profesjonalizm plus lojalność Pana Michała" (1) Wybór Pepper House w Gdyni był z naszej strony trafny w samą "10", a... Jaskułowscy Sprzedaż mieszkania w Oliwie (1) Fachowa i profesjonalna obsługa, pełna bieżąca informacja, wsparcie na każdym... Basia i Roman z Oliwy Pani Agnieszka Brodek doradca kredytowy (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Agnieszką Brodek. Profesjonalizm i... Joanna doradztwo kredytowe (1) Bardzo gorąco polecam współpracę z Panią Heleną Prusaczyk. Doradztwo... Michał Pan Piotr Bartosiuk - 100% profesjonalizmu (1) Kontakt do Pana Piotra dostałam od kolegi z pracy. Byłam dość sceptyczna,... Iza T. Ekspert finansowy - p. Helena Prusaczyk (1) W związku z niedawnym zakupem mieszkania, mieliśmy przyjemność współpracować... Dawid i Magda najlepsi i profesjonalni (1) Najlepsze biuro nieruchomości to pepper house. biuro polecono mi i się nie... joanna