Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Gorąco polecam ! (1) Zdecydowanie polecam firmę.Niezwykle sprawnie, profesjonalnie przeprowadzona... Anna W. Piotr Bartosiuk ekspert ds. nieruchomości (1) Pan Piotr Bartosiuk był obecny podczas całego procesu zakupu mieszkania. Był... Michał Karol Sawerski doradca finansowy (1) Z pomocą pana Karola Sawerskiego udało się bardzo szybko uzyskać kredyt... Michał
Bardzo polecamy p. Piotra (1) Pan Piotr Bartisiuk pomógł nam w błyskawicznym dla nas tempie sprzedać... Karolina Wielkie dzięki dla Pana Michała :) :) :) (1) Witam, W ostatnim kwartale 2018 roku skorzystaliśmy z doradztwa Pana Michała.... Marta Terminowo i skutecznie (2) Skorzystałem z usług Pepper House (obsługiwał mnie p. Karol Sawerski) w... Michał Miałkowski Karol Sawerski Doradca finansowy (1) Profesjonalne podejście do klienta, wysokie kompetencje, szybkość i... Rafał Pani Agnieszka Brodek doradca kredytowy (1) Pani Agnieszka Brodek to świetny doradca kredytowy, bardzo się starała żebym... Barbara Pani Magdalena Lewandowska (1) Krótko i na temat - pełen profesjonalizm ze strony Pani Magdaleny, bardzo... Marek Karol Sawerski doradca finansowy (1) Absolutnie polecamy, odpowednia osoba na odpowiednim miejscu, nie trzeba... MagMat Kupno mieszkania (1) Punktualnie , profesjonalnie , nie nachalnie i ze zrozumieniem potrzeb... Krzysztof Długiński P. Renata Kak-Szneider i Aneta Zielińska (1) Doskonały team-up, dzięki któremu udało mi się dokonać zakupu nieruchomości.... Paweł Wu Starszy doradca d/s nieruchomości Pan Bogusław Czeczotko (1) Sprzedaję mieszkanie po raz pierwszy w życiu. Miałam duże obawy czy... Barbara Pan Przemysław Szymański (1) Profesjonalny i godny polecenia pośrednik nieruchomości. Grzegorz Leniec Sz. P. Alan Balla (1) Powiedzieć, że Pan Alan jest profesjonalny to tak, jakby powiedzieć nic.... Grzegorz Pan Michal doradca finansowy (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy i pomocy Pana Michala, pomimo,ze mieszkam za... Dorota aubert Gorąco polecamy! (1) Serdeczne podziękowania dla p. Przemysława Szymańskiego za profesjonalną... Izabela & Adam Joanna (1) Polecam p. Karola Sawerskiego doradcę kredytowego bardzo konkretny,... Joanna Polecam! (1) Kupiliśmy mieszkanie przy wsparciu firmy Pepper House i jesteśmy bardzo... Alicja Najlepszy z najlepszych (1) Jeśli zależy Państwu na sprawnej sprzedaży nieruchomości, fachowej obsłudze,... Adriana Adamczuk