Korzyści z zakupów ? (5) Witam Serdecznie ! Nazywam się Piotr Kacper Markowski i zajmuję się rozbudową... Piotr Markowski Czarna lista pracodawców Gdynia (39) Gdzie nie warto iść na rozmowę kwalifikacyjną i dlaczego? UszkodzonaMimi Transcom-call center-GDAŃSK PRZYMORZE (17) Cześć,niedawno przeszłam rozmowe kwalifikacyjną i to pozytwnie na stanowisko... Ala
oboz pracy (5) Robilem i nie polecam, oboz pracy i marna kasa kierowca Specjalistka ds. rekrutacji- gastronomia (10) Czy ktoś wie co to za firma:... Lucy Maxxus - sprzątanie kina, firma nie płaci uczciwie (2) Ludzie nie idźcie do pracy w firmie maxxus, która sprząta kino w Gdańsku... rekord UWAGA NA FIRMĘ METAL CONTRACTOR LUB ODYS (6) NIE RADZĘ WOGÓLE ZACZYNAĆ Z TYMI FIRMAMI SĄ NIE WYPŁACALNI OSZUŚCI BIURO... LUX Praca w Altkom Akademia Sa (3) Witam. Chciałbym poznać wasze opinie dotyczące pracy w altkomie. user_138606258126 Pracownik restauracji big burger - zarobki (1) Studenci i studentki, Jak by ktoś nie umiał kalkulować, bo z tym różnie to... KoniecZTanimiStudentami BMJ catering (1) Witam, od jakiegoś czasu widzę ogłoszenia na różne stanowiska, chcę... Marta zmywak 200 zł netto/noc - sciema jakas? ktos probowal? (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zmywak-ogl8690457.html detektyw inwektyw Praca w sklepie Desperados- Witomino (1) Witam wszystkich. Ogłoszenie pojawia się co jakiś czas. Ktoś z was tam... maksymilian zkm Gdansk (1) Czy ktos obecnie pracuje na halera jacek Potrzebuję pracy (177) Witam jestem już strasznie zdesperowana i trace sens życia, gdyż wszyscy... mama praca w wakacje w gastronomii głównie bez umowy? (12) Ostatnio dowiedziałam się, że kilka osób zatrudnionych w gastronomii na... Agnieszka praca w biedronce (2) Czy ktoś pracował w biedronce jaka jest tam atmosfera, płaca Proszę o odpowiedź user_137693111712 Uwaga na nieuczciwe opiekunki! (16) chciałam was przestrzec przed marnowaniem czasu na umawianie się z... mama Sprzątanie (5) Witam, szukam pracy, w piątek wysłałam swoje cv i lm w sprawie ogłoszenia -... Monika Praca w VEGE INSTYTUT (3) Czy miał ktoś okazję pracować w powyższej firmie?? Jutro idę na rozmowę... Singaya Drukarnia-Przymorze (2) Cześć, od jakiegoś czasu pojawiają się ogłoszenia o pracę do drukarni na... Kasia