(...) (4) pracowałem w tej firmi i nikomu ale to nikomu nie polecam tam pracować, ja... poszkodowany HOTEL NADMORSKI - RECEPCJONISTKA (2) czy ktos wie jakie warunki, jaka umowa, zarobki ? prosze o opinie :) gosc Nigdy więcej!!!! (1) Przestrzegam......to co sie dzieje z wypłatami w tej firmie to jakas wielka... olenka3316
Rozwiązanie umowy po wychowawczym (3) Witam, Mam pytanie - w obecnej chwili jestem jeszcze na url wychowawczym.... mama emi mand - proszę o opinie (1) hej wiecie może czy ta firma emi mand to tez lipa??? xxx Jaka Agencja Ochrony najlepsza do pracy dla studenta? (1) Witam, Chciałbym usłyszeć jakieś wyważone opinie, wyrobione zdanie, na temat... aw praca w klubie Fitness - jak stawka? (5) Orientujecie się może jaką stawkę oferują recepcjonistce w klubie fitness? Olga agencja Gawo (1) hej, był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej? agencja od kilka msc szuka kogoś... aaaaaaaaaa Jak znaleźć prace w szkole? (4) szukam pracy w szkole ale nie moge nic znalezc aaaaaa Praca listonosza (2) Witam, Kiedyś w mediach ciągle było słychać o napadach na listonoszy. Jak... listek Ogólnopolski strajk Polaków (20 marzec) (66) zamierzacie wziąć udział? Asia Biedronka, Rosmann, Natura, Lidl czy Superpharm (14) Gdzie najlepsza praca i płaca? xxx Praca w tesco (2) Mam pytanie ile płaca na reke w tesco?? kiki22 Drogeria Natura (1) Odradzam pracowania w Naturze. Wyzysk i nie płaca za nadgodziny. Płacą ci za... zadowolona1 niepełnosprawny operator wózka widłowego poszukiwany (4) Nie wiem czy się śmiać czy płakać? Jeśli ktoś dzięki temu zarobi na chleb to... bekS CLEAN SERWIS... (14) Czy ktos pracowal lub pracuje w tej firmie sprzatajacej...? Mala Żabka Abrahama 15 (2) Witam, chciałem opisać sytuację jaka miała miejsce w zeszłym tygodniu.... user_138018718648 mc ware mechanic (2) czy zna ktoś tą firmę?mam wyjechać jako spawacz do Angli,i chiciałbym się... ... Szach mat produkcja (7) Jakieś opinie o tej firmie? Olek SUPER OFERTA PRACY (14) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-fizyczny-ochrony-pi... Rozbawiony