Lpa service uwaga!!!! (3) Facet duzo obiecuje nie ma pracy i nie wyplaca kasy dostaajesz czesc i tyle... JJJ iSpot handlowiec (1) wie ktoś co tam się dzieje? jakie zarobki znajomy znajomego w gdyni praca za darmo (61) witam W gdyni od 2mc nie zauwazylem 1 normalnej oferty pracy stawki na... tomsend212
a my swoje jejejeje :)))) (5) http://www.nuzle.pl/ramka/?h=T88Dw7uomIL8MHov1eH_U1Q-WEFs5V01mQ74ggfonwI= tomsend Ostrzeżenie dla psychologów (5) Proszę uważać na to ogłoszenie "Psycholog Transportu do nowego Centrum... psycholog Zastępca Kierownika w Lidlu (4) Witam Jak wygląda rekrutacja na w/w stanowisko, jakie są zarobki no i... Kamila montex opinie (7) tak jak w temacie jakieś info o tej firmie stanowisko sprzątacz pewex coffee heaven (17) czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak tam się pracuje?? Ile się zarabia i jak... irish Czy emigrować? (40) Coraz bardziej zastanawiam się nad wyjazdem z Polski, ponieważ nic tak... Robak Odidio ostrołęcka (4) Może ktoś coś powiedzieć o pracy w Odido? Jeniczka87 qubus hotel (5) Mam pytanie czy ktoś pracował w qubus hotel? ania konsultant oświatowy The Point (13) czy ktoś coś wie na temat tej pracy? ciekawy ref con (1) czy ktoś moze cos powiedziec o pracy w biurze? ref con w gdyni.. gosc A tutaj jest jak jest po prostu (26) Jednak wyjechalem z "zielonej wyspy" ale oto moje przemyslenia :... tomsend212 Internet Crowd Worker (1) Firma Isoftstone szuka testerów aplikacji. Ktoś miał już z nimi do czynienia?... Kot Delphi - praca na produkcji dla facetów (9) Dużo mężczyzn pracuje na linii produkcyjnej? Dzwonili do mnie z Work Service... Poszukujący cv ze zdjęciem do sprzątania ;) (9) Panią do sprzątania salonu samochodowego w Gdańsku Praca od poniedziałku do... sis Maxxus - sprzątanie kina na przymorzu, firma nie płaci uczciwie (2) Ludzie nie idźcie do pracy w firmie maxus cleaning, która sprząta kino w... Agne25 Trattoria di strada, Gdynia ul. Morska (3) Ma ktoś może świeże wiadomości o tym pracodawcy? szukają teraz kucharza jak z... ja Uwaga ! Inpost wyzysk (4) Nie ma co iść na rozmowe kwalifikacyjną Nie oddają za paliwo. Rozwozisz... Obywatel