radiolog - Jaskółka Sp. z o.o. (7) Czy zna ktoś tę przychodnię? Marylka młodszy specjalista ds. rekrutacji Gdańsk zarobki (4) Chciałabym uzyskać informację, ile zarabia początkowy rekruter w agencjach... Misiak Perfekton Sopot (1) Witam;-) czy warto iść do tej firmy na rozmowę? chodzi mi o stanowisko... ciekawski
Pracowników fizycznych przeładunek kontenerów port hamburg 8 euro (3) Witam czy ktoś tam wyjechał i pracował? user_138616189506 pellowski (3) Nie polecam pracy w tej firmie. no!! chyba ,ze ktos lubi byc wykorzystywany... Agnieszka praca luvix (8) Ludzie,pracowalem w luvixie,oni sa podwykonawca w firmie ULMA. Stawki jakie... steffan WIRa ochrona (1) czy ktos wie na temat tej firmy riki Ochrona LOCUS Seciurity (2) Proszę o wasze opinie ... praca i atmosfera jakie ochrania ta firma obiekty... czy ktoś coś wie zoo karina (6) Witam czy ktos moze cos powiedziec o pracy w tych marketach? jak wyglada... Zainteresowany praca za granicą (6) witam mam dowas znajomi pytanko czy znacie jakies miejsca za granica na... user_137692955313 Vectra - Konsultant sekcji korespondencji i reklamacji (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-sekcji-koresponden... Poszukujący Książeczka sanepidowska - gdzie wyrobić w Gdyni? (4) Witam, potrzebuję wyrobić książeczkę sanepidowską lecz nie mam pojęcia co jak... Damian Negatywne podejście urzędnika w pośrednictwie (7) Jakiś młody urzędnik w pośrednictwie w 2011 albo 2012 do mnie: -to jakaś... Antoni K. NIE POLECAM HANDS2WORK (29) FIRMA NIE PROFESJONALNA OSOBA KTORA PRZEPROWADZA Z TOBA ROZMOWE TO PANNA OK... PRACOWNIK Rozwiązanie umowy o pracę (11) Witam, czy możliwe jest wcześniejsze rozwiązanie bez porozumienia stron umowy... ntyk Pakowanie sprzętu komputerowego Holandia (8) Czy ktos ma zamiar wyjechac do pakowania sprzętu komputerowego?? dostał ktos... Anna Praca za granicą . ? :) (1) Najlepszy sposób? Być w danym miejscu i tam szukać pracy:) Zaczynając od... yokoy370@gmail.com spotkanie rekrutacyjne Steiner w Gdańsku 8 lipca (1) Witam Czy ktoś ma zamiar się tam wybrać ? jj Magazyn odzieżowy LPP TEX (25) Wybiera się ktoś tam jutro do pracy ? Słyszeliście coś o tej fimie ? I wgl... pytajnica PRACA -NIE POLECAM PODEJMOWAĆ TU PRACY (9) Sprzedaż - detaliczna / handel Pracownik fizyczny Human Center... XXXXXXXXXXXXXXXXXALIXIOANSOLISEZ