Hotel ORLE informacje (9) Witam, chciałbym dowiedzieć się cokolwiek na temat pracy w hotelu ORLE.... Kass Hotel Kuracyjny - opinie (1) Witam Chciałabym uzyskac jakieś opinie o Hotelu Kuracyjnym. Czy ktoś z Was... hotel warunki i zarobki - praca pizza dominium! (1) idę na rozmowę w sprawie pracy w pizzerii dominium. może ktoś tam pracował?... airad
Dziwne oferty pracy (5) osoba na zmywak - czy naprawdę zmywarka za tysiąc złotych, albo nawet kilka... asd GR-MED (3) nie polecam - lekceważący stosunek do aplikantów, wyznaczają rozmowę a potem... lol praca w bysewo kolor (1) Pracował ktoś w tej firmie albo zna warunki jakie tam panują? Widzę, że... ... Konsalnet - Kierownik zmiany Castorama (1) był ktoś na rozmowie...?? Ja idę jutro są tam jakieś egzaminy jak to wygląda ... ciekawe jajo Top studio agency (3) hej, czy ktoś z was był na castingu w tej agencji modelek? Nowa Do sklepu z odzieżą używaną (6) Tak, ekspedientkę zatrudnię a potem okazuje się że siedzisz na magazynie i... Autor Agent obsługi pasażerskiej- Lotnisko (2) Czy ktoś wie jak może wyglądać rozmowa kwalifikacyjna na lotnisku na... kaśka skup surowców zatrudni kierowcę ZERT gdańsk brzeźno (1) skup surowców zatrudni kierowce BCE w gdańsku brzeźnie Nie polecam tam... ddd Druk Markuszewscy-jakie zarobki w logistyce? (2) JW ile netto zarabia się w ww firmie w dziale logistyki/spedycji? ONA Program Rozwoju Specjalistów - Logistyka Jeronimo Martins opinie (1) J.W. Jeronimo Martins stworzył 4 mczny program dla aboslwentów i studentów... ONA Medyka24... (10) Witajcie :) Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia,był na rozmowie lub... Banana Medyka24 (24) Witam Miałam przyjemność przepracować tam za free 1 dzień.... Może zmienili... pracownik GABOR Seciurity !!! (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-pracownika-ochrony... bezczelny umowa zlecenie a odprowadzanie składek zus (6) Mam ofertę pracy na umowe zlecenie, gdzie mogłabym pracować ile godzin bym... ciekawa Poczta Polska - Rekrutacja (7) Witam, mam taki problem, ciągle wysyłam CV na Pocztę, ale pomimo posiadania... charast ORLEN Podjazdowy (6) PRacowal ktos ? Jak to wyglada na Orlenie ? Ile placa ? Ktos JYSK itp (4) Ktoś wie ile dokładnie na rękę zarabia sprzedawca w sklepie typu JYSK? Na... xa