Algida banino biuro (1) Cześć . Wie może ktoś w jakich godzinach jest otwarte biuro dla pracowników?... Dariaa. piekarnia marek szydłowski (9) Czy ktoś wie jak się pracuje w piekarni Marek Szydłowski? jaka umowa stawka... !!! Hotel Chopin (2) Proszę o wypowiedz osób które miały styczność z hotelem warunki pracy... kot
Firma Budowlana Ginter-ktos pracował u nich? (3) Witam,czy ktos pracował w tej firmie?,sa ogłoszenia na wyjazd do... budowlaniec LSJ agencja pracy (1) Witam, byłbym wdzięczny za opinie o tej agencji pracy:... sebmroz Praca w Inter Royal (4) Witam, ktoś pracował tam, warto wysłać cv? Luiza Burger King- Gdynia (1) Orientuje się ktoś gdzie dokładnie w Gdynii i kiedy zostanie otwarty Burger... BLADE Fundacja wystawila kolejne ogloszenie nie dajcie sie nabrac!!!!!! (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-chalupnicza-oklejanie-f... Iwona praca w radissonie (1) za pokój na zlececnie płacą 5,60 na reke kasia Optima S.A. (2) Witam, czy ktoś wybiera się na rozmowę do firmy Optima S.A.? Co sądzicie o... kivokis Co za ogłoszenie.....żal. (17) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-biurowy-ds-obslugi-... mm kucharzu uważaj (11) Piszcie gdzie kucharz nie powinien trafić kucharz PZU zwolnienia grupowe (1) Wie ktos juz cos na ten temat? Gazety coraz czesciej o tym mowia a u mnie... Jeny ochrona rossmann gdańsk (2) pracował ktoś ? jaka atmosfera i warunki ...? zainteresowany Zwolnienia grupowe w stoczni! (7) Z tego co wiem to teraz ruszaja jakies zwolnienia w stoczni? Czy ktos mowie... Ala ile zarabia połozna w invicie? (1) czy ktos wie ile zarabia polozna w invicie? meee Lektor 50zł/h (2) Piszą, że 50 zł za godzinę nagranego głosu - odczytywania fraz... Czy ktoś... mmm PRACA W LPP PRUSZCZ LUB HENDERSON (11) Jak traktują? Złośnica ;) Lema opinie (1) Witam! Zna ktoś tę firmę? Byłbym wdzięczny za opinie. Jestem zainteresowany... sebmroz Kto pracowal w cateringu w sopocie na mazowieckiej??? (7) Pojawila sie oferta pracy w firmie cateringowej ,jednak mam pewne... tomasz