Praca Kom-bis (3) Witam, znalazłam ogłoszenie o pracę:... Poleszakalicja gsg kooperacja (1) Pracujemy w chojnicach też dla gsg i nie płacą, trzeba iść do nowej roboty bo... spawacz INGLOT GALERIA BAŁTYCKA LUB INNE (2) Czy ktoś wie o co chodzi z tymi ogłoszeniami? Któraś z Pań była lub pracowała... MałaAnka
poczta polska (1) Może ktoś wie jakie warunki pracy są na poczcie polskiej jako kierowca? krzychu a może sami coś wymyślimy (3) jest nas (osób poszukujących pracy na tym portalu ) od groma Część z nas... goscinnie zadne ogloszenie juz dawno mnie tak nie rozbawilo:):):) (16) http://m.trojmiasto.pl/ogloszenia/praca-zatrudnie/poszukujemy-taniej-ksiegowe... dizzy Ktoś może pracował w Frozco,branża spożywcza?? (3) Witam, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie, w nowym... Kamil dziwna odpowiedz na wyslane cv-operon (2) Wysłałam cv do firmy Operon- szukali sekretarki.Podali maila praca@operon.pl.... lilli LAUREATE (1) Ja osobiście chciałem wyrazić moje zdanie na temat firmy Laureate, która... BezrobotnyWkurzony nnt. Kto lubi wypełnianie ankiet? :) (10) Ja bardzo lubię, więc się zapisałam. Za wypełnioną ankietę otrzymuje się... ajeczka niezalogowana Tadeusz Czech - praca windykacja (1) to dopiero sciema, ..nie ma zadnej umowy o prace-wszyscy na czarno, nic nie... byly Pure Poland Klif (4) Uwaga! Jeśli jesteście zainteresowani pracą w Pure Poland - szczerze... yeti Doradca Zawodowy HR podkarpacie - oszustwo (2) Zostałam oszukana przez firmę Progres HR, która przyjęła zlecenie od firmy... Yena punkt ksero sopot (2) kolejne ogłoszenie pojawiające się codziennie. Płaci aż takie grosze czy... kk Jak dostać wymarzoną pracę? (rozmowa kwalifikacyjna) (3) Znacie jakieś przydatne tricki i metody na to, by pracodawca zauroczył się... vegito catering machandel i gospoda gdanska (1) czy ktos pracowal w restauracji gospoda gdanska/machandelu jako kucharz grzesiek HAHA 1150zł netto za prace w nocy hahahaha (12) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownikow-do-prac-porzadkow... kk Nie polecam el dorado sopot!!!! (3) Praca ok, atmosfera ok, ale z kasa raczej srednio i rotacja dosyc spora :/... KL TYLKO ZNAJOMOŚCI (23) Nie oszukujmy się-praca jest tylko po znajomości.Jak ktoś znalazł inaczej to... dorota Pracował ktoś w STI Gdynia Dąbrowa?? (1) Witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie, czy praca... kama