likwidator szkód - hestia (1) Witam, czy ktoś oże pracował jako likwidator szkód w Hestii lub innej firmie... krzysiek Transcom ul.Kołobrzeska 32 C ktoś coś o call center (2) Wiem ,że opinie już były o tej firmie,ale interesują mnie aktualne.Jak tam... Aga weksel w pracy (4) Witam pracuje w banku bede odchodzic a pracodawca niechce mi oddać weksla,... dorcia
praca w Cukierni Sowa (6) Wie ktoś moze, jakie są zarobki w CUkierni Sowa? Byłabym wdzięczna za... ee Praca Avida (1) Witam, szukam opinii o firmie Avida. Znalazłem ogłoszenie tej firmy:... sebmroz Rozrusznik-Service S.C (1) Nie polecam,wielka ściema nie polecam!!!, umowa max 3/4 Rozrusznik-Service ZAPRZECZACIE SAMI SOBIE (13) Witam ! Mam tego już dosłownie dość. Nie dość że brak pracy jest co raz... nie wazne kim jestem, wazne co c praca w Golden Tulip (3) Witam, czy ktoś coś wie na temat pracy w tych hootelach, nigdzie nie mozna... olka Komandor praca w biurze (3) Witam, ostatnio byłem na rozmowie w Komandorze i dostałem propozycję... zainteresowany nabór do policji (6) witam ktos dzis był może z papierami dużo ludzi kolejkii jak rok temu? pytam bierzmy przykład z greków (5) Ludzie, kiedy my się w końcu zmobilizujemy i wyjdziemy na ulicę? Wszyscy:... Inaa Kto pracowal w otto??Czy warto podjac z nimi wspolprace? (7) Kto pracowal w otto??Czy warto podjac z nimi wspolprace? ewelina MARGO (1) Odnośnie tego ogłoszenia:... sf DLF Sp. z o.o. ktos pracowal w tej firmie (1) ktoś pracował może w niej jak płaca duch Wigilia w pracy (16) Czy pracodawca ma prawo wydania polecenia służbowego pracownikowi, który z... ZA Szach-Mat znowu szuka księgowej ciekawe dlaczego???? (1) Jakieś 3 m-ce temu też szukali. Może ktoś wie coś na ten temat??? Anna Praca przy zabezpieczeni imprez masowych EMSA 2012 (6) Szanowni Państwo ten kurs to jakieś nieporozumienie- trwa 2 x 5 godzin gdy... Ex kursant Pilnie poszukujemy osób chętnych do pracy w sprzątaniu autobusów ZKM w Gdańsku. (21) Czynności polegające na czyszczeniu, myciu i konserwacji powierzchni... ALONZO praca norwegia (6) Jak znaleść pracę bez zadnych znajomośći uczciwą i bez stresu i ze ogłoszenie... dziwne praca w prywatnym przedszkolu (1) http://www.nuzle.pl/ramka/?h=ym8W6ykDJ1UqkkzI6N3dUqRs5nShJuA_mMtXTyQkn3w=... ermilka