Staż jaka stawka? (7) Ile mniej więcej zarabia się na stażu? Ewiaaaa czy ktoś z was lub z waszych znajomych znalazł pracę poprzez trójmiasto.pl? (49) ludzie dajcie sobie spokój z szukaniem pracy na tym portalu. ciągle te same... jajajekokodżambo II Gdyńskie Targi Pracy i Edukacji (4) Czy był ktoś z forumowiczów na ubiegłorocznych targach i może podzielić się... net.
Czy kłamać podczas rozmowy kwalifikacyjnej? (6) Znajoma poleciła mnie swojemu szefowi na stanowisko sekretarki - asystentki... xyz Czy byl ktos strozem na PGE Arena? (12) jak tam placa? jakie warunki? ilu strozuje lacznie? Stroz Nocny Qubus hotel (1) Pracował ktos na recepcji? Jakie są zarobki? jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? marta Stocznia CRIST Gdynia (8) Proszę o opinie,czy płacą w terminie,warto tam iść? Adam Co robią na tym forum ludzie mający pracę? (21) Obserwuję ruch i komentarze na tym forum i zastanawia mnie jedno - ilekroć... xyz Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości - na czym to polega? (4) Hej, Znalazłem w ogłoszeniach informację na temat zakładania firmy w... Adam PRZEPIS|NA|SUKCES (6) | PRZEPIS | NA | SUKCES | Po dokonaniu gruntownej samooceny pod kątem... _S-C-A-F-F-O-L-D-E-R_85_ SECURITY (5) To ogłoszenie to jakaś kpina !! ochroniarze z znacznym stopniem... lechia Oszuści (3) Sprawdzajcie wiarygodność ofert.Ci,którzy piszą o opłacie kurierskiej na... Marek Praca w stoczni dla młodej dziewczyny (3) Witam! Czy istnieje jakaś praca w stoczni północnej/remontowej obecnie w... Ciekawa Proszę o opinię SANIPOR DYSPOZYTOR (1) Czy ktoś pracował jako dyspozytor, jaka atmosfera, dlaczego jest wolny etat?... Paweł Dotyczy salonu! Pani doroty! "salon dorta" w alfie centrum!! (2) Chciałabym sie podzielic opinią o salonie fryzjerski "dorota" a... BASIA szał na informtyków (3) informatycy pilnie poszukiwani... Andraghon Praca w biurze rachunkowym (6) Witam! Czy ktoś zna i może polecic biuro rachunkowe które potrzebuje osoby na... Pyśka Dyspozytor wywozu i oczyszczania SANIPOR (1) Proszę o opinię walDEK MIT-PRACA-EMERYCI-MIT-PRACA (3) Starsi zabierają etaty? To mit Artykuł z Rzeczpospolitej Bartosz Marczuk... DO Ja szukam pracy ale nic z tego (8) Szukam pracy od dłuższego czasu,niby jest duże bezrobocie ale pracodawcy... Mała