Prognozy pogody

Dlaczego prognozy pogody są tak rozbieżne? Każda telewizja co innego, strony www co innego aplikacje swoje......
Najgorszą stacją w prognozowaniu jest TVN lub TVN 24 ich prognozy Dla trójmiasta to 99% burze, deszcze a u nas słoneczko.

Wiem, najlepiej patrzeć za okno i żyyyyć, ale czasem gdzieś chcę się wybrać dalej a tu straszaki na całego

Macie jakieś sprawdzone strony lub aplikacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Prognozy pogody

-masz pogode na trojmiescie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem. Tu też nie trafiają :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma takiej aplikacji, jeszcze jakiś czas temu trafność aplikacji jaką używam "pogoda xl" była duża, teraz chyba ta apka czerpie wiedzę z tvn albo wybiórczej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdzie nie ma trafionej w dziesiątke pogody
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam. parasolke zawsze nosze przy sobie ;)

ja nie słucham prognoz i nie czytam tylko patrzę jak jest za oknem, nigdy nie rozumiałam tego zainteresowania prognozami pogody, w końcu jakaś będzie, a jaka to się okaże w danym dniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

i tak patrząc za okno potrafisz stwierdzić jaka będzie pogoda przez cąły dzień? no chyba że nie ruszasz się dalej niż wzrok sięga od swojego sząłasu wtedy to ma sens
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parasol, płaszcz przeciwdeszczowy i najlepiej przemieszczać się w mieście blisko budynków aby się ewentualnie schować........

A ja chcę wybrać się na pieszą wycieczkę lub rowerem gdzieś poza miasto i chciałabym wiedzieć, że będzie możliwy deszcz od np. 14-18 to wtedy wiem, żeby się wybrać przed południem i jak mnie już gdzieś złapie to już mój wybór......
A oni w tych prognozach to zapowiadają ulewne deszcze przez cały dzień i co..... i chyba sama się wybiorę do lasu przy bloku bo wszyscy marudzą, że będzie deszcz i nie idą a d*pa rośnie ;P

Czas zmienić znajomych, hmmmm........

Tylko: http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.12140?MR=1

100% się sprawdza.

Dzięki. Sprawdzę ;)

Inne tematy z forum

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...