Promocja strony w sieci?

Cześć, szukam sposobności, na promocję strony w sieci. Zaniedbałem to chcę to szybko nadrobić. Prosze o skuteczne i dobre sposoby :) Będę wdzięczny w zamian za to.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Promocja strony w sieci?

najlepiej to bić się w google nieustannie oraz pracować nad treścią :)

daj baner na portal z przekierowaniem
zapraszam na gwe24.pl

Niewiele się znam pewnie inni poradzą coś lepiej, ale korzystałem z infozysk.pl i skoczył mi licznik odwiedzin. Także powodzenia.

Dużo ludzi tak robi, że pozycjonuje stronę, a później przestaje i to co do tej pory osiągnęli staje się nic nie warte. Polecam skorzystać z profesjonalnej pomocy. Ja mam dobre doświadczenia z http://www.ntsolution.com.pl Firma bardzo profesjonalna i potrafi praktycznie każą stronę wyciągnąć na pierwsze pozycje Google.

Google adwoords

Google Adwords to duży wydatek. Przede wszystkim sama strona musi być dobra. Może warto ją uaktualnić, zmienić, albo zrobić od nowa? Zobacz obie ich ofertę http://www.kurkadesign.pl/oferta/projektowanie-i-tworzenie-stron/

Inne tematy z forum

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...