Kupię ramę ,cały rower lub tylko koła szosowe. (3) Jak w temacie kupię ramę ,cały rower ,lub tylko koła od szosówki. Chcę... Kitowiec III edycja MTB Bike Tour Gdańsk - foty (9) Kilka zdjęć może się komuś przydadzą:... mct Opona do trenażera (9) Czy rzeczywiście trzeba zakładać specjalną oponę do trenażera i czym to jest... Białek
MTB tekst (2) ciekawy tekst o genezie roweru MTB:... robal Kupię tanio mostek (14) srebrny matowy 1 1/8" 25,4 mm 110-120 mm raina@wp.pl Weronika Polar S725X Instrukcja PL (1) Witam,mam pytanie czy ktoś posiada instrukcję PL do Polara S725X? Jak coś to... kbr1 nowy sklep sportowy (12) podobno 19 listopada ma być otwarcie jakiegoś nowego sklepu sportowego w... dbig Bezpieczeństwo (19) Mam takie pytanie: Kiedyś nie było bezpiecznie jeździć po ulicach, a już... xyz co sadzicie o: TACX Speedmatic T1810 (3) jak w temacie..a moze cos innego, dobrego za rozsadna cene ? Aki ov True Bagażnik samochodowy na rower (7) Gdzie w 3city mogę "przymierzyć" bagażnik na rower do samochododu (na tył)? Wojtek1 wspólne zakupy (11) Takie małe pytanko, czy ktoś może byłby chętny na wspólny zakup takiej opaski... maro-87 Światła przednie migające (42) Używanie świateł przednich migających jest niezgodne z kodeksem drogowym a po... sot(GER) jak wam sie biegło kolarze w Gdyni? (3) widac było tych mlodych z klubów i tych starych wyjadaczy szos:) mialem 45... pik opny szosowe... (14) Czas wymienić oponki. Używałem Micheliny Pro 2 Race i byłem z nich... Lobo zderzenie czolowe rowerzysty z autobusem (14) w piatek 15.10. autobus nie ustepujac pierwszenstwa zderzyl sie z rowerzysta... Wojtek Sprzedam koła do szosy (2) Na sprzedaż mam NOWY zestaw kół na szytki, były one składane przez jednego z... Scarface niepotrzebną ramę tanio przyjmę... (6) Witam! Jak w temacie - jeżeli ma ktoś starą ramę rowerową ;) która wadzi... Barry Przelotka zamiast pancerza (5) Na allegro można zakupić coś takiego jak rolling aving - przelotka z rolką... dbig migające (5) Powinni karać tych co migają bo oślepia robo Specialized Stumpjumper Comp 19,5" -- do sprzedania. (1) Witam wszystkich szukajacych dobrego roweru górskiego.Specialized... Tomek