Gdzie przeniósł się serwisi rowerowy z pasa na Zaspie? (10) Ten co był w tej półokragłej hali? Bart Fotki z NEKSUS e-mtb.pl MARATON 2009 (11) Dzięki uprzejmości Wiesi i Tomka na stronie organizatora www.e-mtb.pl ukazały... apsend samotna rowerzystka-Gdynia (46) czy w gdyni rowerzysci umawiaja sie na jakies wspolne popoludniowe wycieczki... anka
Wycieczka rowerowa dzisiaj zaraz 29.08.2009 (2) Planuję wyjazd o 8.30 dzisiaj 29.08.2009 Gdynia Karwiny.Dokąd to się jeszcze... PawelKarwiny ranty (3) czy jakis zapalony szosowiec może mi w jasny sposób wyjaśnić co to jest... amateur szukam towarzystwa na przejażdzki rowerowe (18) najlepiej płci pięknej :))) ale niekoniecznie moje gg 1476014 mail:... domino1978 RwM - Dokąd idziesz , kiedy wrócisz ? (15) Dokąd idziesz ? RwM - Dokąd idziesz , kiedy wrócisz ? Ktokolwiek szłyszał ,... RwM NEKSUS e-mtb.pl MARATON 2009 - KADYNY 22.08.2009 (19) Już za 4 tygodnie w sobotę 22 sierpnia w Kadynach odbędzie się czwarta... apsend na Ogarnej zatrzymują rowerzystów (9) Na Ogarnej do 15 września w godz. 9 - 20.00 jest zakaz ruchu, bo niby ma być... mi znaleziono licznik rowerowy (1) Dnia 21 sierpnia około godziny 18 znalazłem licznik rowerowy w lesie pomiędzy... krzychu Dobre miejsca szosowe Gdańsk i okolice (9) Czesc Czy ktos moze polecic jakies w miare malo uczesczane drogi o dosc... mmike Body Geometry FIT (4) Kto zna się na temacie ergonomii może wyjaśnić co znaczy to pojęcie Body... dbig Licznik bezprzewodowy? (3) Polecacie bezprzewodowy? Jeżeli tak to czy ten:... Elka Parkowanie roweru z sakwami. (3) Mam do szanownego grona szczegółowe pytanko dot. parkowania rowerku... bourn hak od przerzutki (1) Witam! Mam krossa level a4 ostatnio kolega powiedział ,że hak tylniej... Adek Zaplecenia kół (2) Siemka, kogo najlepiej w Gdańsku polecicie do zaplecenia kół? Pzdr Rycki jak dojechac (6) mam pytanko chce jechac od jelitkowa do gdyni czy idzie tam caly czas sciezka... Zbych Sklep z łożyskami (12) Witam, szukam łożysk do piasty przedniej: 15268-2RS, czyli 15x26x8 mm. Gdzie... Scarface podkładki do hollowtech II (4) dzwoniłem już do mk, żuchli, cyklo i sportlandu, nigdzie nie ma, na allegro... :-D Opony i dętki do szosy (8) Mam dylemat jakie kupić oponki i dętki. Interesują mnie najlepsze na rynku... lionheart33