Spinning (10) zapraszamy na spinning do klubu kolaseum w Sopocie, fakt że obecnie można... KOL Trening MTB wtorek (2) Jutro o 9:30 z ronda na osowie wybieramy sie na czarny szlak którym mamy... Misiek Sigma BC906 (12) Ktoś jest posiadaczem tego dobrego licznika? Mam ten licznik ale zgubiłem... dbig
Kask Uvex - warto? (5) Witam, tak jak w temacie moje pytanie dotyczy kasków Uvex a dokładniej czy... Krych wypożyczenie koła szosowego (2) Czy byłby ktoś skłony pożyczyć mi swoje tylne koło szosowe na weekend 7-9... Flash rowerzyści średniowiekowi w Gdyni (2) czy są osoby,które nie preferują jazdy po bulwarze, mają przeciętną szybkość... mo51 Mocowanie przyczepki do piasty. (3) Dzień dobry. Chcę do roweru zamontować przyczepkę (taką dla dzieci).... Daddypig tak sie spaceruje na scieżkach rowerowych (41) Proponuje zagłosować na najładniejszych spacerowiczów na ścieżkach rowerowych... brawo linka hamulca (5) Z kierownicy szosowej wyjąłem z pancerza starą linke hamulca tylnego... dbig Rama mtb (3) Jakie ramy mtb znajdę u żuchlińskiego w Gdyni,czy ma coś na sklepie czy... TOM Jazda po chodniku - porada (5) Hej, Jeżdzę codziennie do pracy rowerej ulicą Kartuską od Łostowickiej do 3... MP Hel Niedziela (4) Wszystkich chętnych zapraszam w niedziele o 9:30 na rondo w Chyloni, kierunek... Misiek Przesuwanie soidełka w przód, a stawy kolanowe (20) Jestem ciekawy, czy przesunięcie siodełka do przodu w stronę kierownicy... mat Olej do łańcucha... (14) Może ktoś wie jakich olejów do łańcucha używa się obecnie na poziomie Pro... lobo foto wycieczka na wschód słońca do Rezerwatu Beki (3) Jutro tj.26.08.2009 tuż po godz 3 rano wraz z kolegą jedziemy porobić... Su pedał Crank Bros (5) rozpadł mi się jeden pedał jak w temacie, konkretnie łożysko i brak nakrętki... wios Wyścigi szosowe w Ostrzycach (20) w sobote i w niedziele w Ostrzycach będą sie odbywały wyścigi szosowe dla... kolarka wytrzymały rower dla ehm eee grubszego :-) (6) hej duzo jeżdzę, dziennie około 30 km, i chcę zmienić rower. Potrzebuję... Tomek długość mostka (3) Jak poprawnie mierzyć mostek kierownicy, od środka rury sterowej do środka... dbig przychodzi kolarz do lekarza (10) przychodzi kolarz do lekarza. - panie doktorze, gdy jeżdżę rowerem, boli... lekarz