rowerzy/sta/stka po rekonstrukcji acl (5) Kto z rowerzystów uprawiających sport amatorski lub wyczynowy na tym forum... dbig SPRZEDAM Manitou Minute Elite Absolute 120mm (1) Witam Mam do sprzedania Manitou Minute Elite Absolute 120mm. Więcej... Szym Sprzedam nowy pulsometr (1) Nowiutki Sigma pc7, okazja. za 99zl :) Zainteresowanych prosze o kontakt... wroobi
MAJA Włoszczowska - wypadek, odwołany start MŚ (3) Katastrofa ! Maja miała dziś dosyć poważny wypadek podczas treningu -... EMO Wizerunek Rowerzysty wg. TVN (29) Wczoraj podczas wiadomosci na TVN-ie niezle pojechali po rowerzystach-... AKI-True II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2009 (20) Kościerskie Stowarzyszenie Rowerowe "Kaszubski Szlak" oraz Centrum Kultury i... zedd Strażniki vs roweżyści. (7) Witam wszystkich forumowiczów i rowerzystów. Chciałem poruszyć bardzo... Barthorn ENDUROPOL MTB MARATON 2009 Zaproszenie (11) Chciałbym serdecznie zaprosić na imprezę rowerowe enduro, która odbędzie się... ORGANIZATOR Gdzie serwisować piastę Sachsa 7-biegową ? (7) Piasta wolno zmienia biegi i rower sam z siebie hamuje... Bart co się stało z masą krytyczną? (7) No właśnie jak w temacie, co się stało z masą krytyczną w trójmieście? Coś... analogia upadki z roweru (22) Jak często zdarza wam się spaść z roweru? Jak dziś miałam wyjątkowo pechowy... rowerzystka komponenty PRO (20) Witam! Noszę się z zamiarem "odchudzenia" ;) bika i w związku z tym... Barry wysokie kadencje (9) Ogólnie wiadomo że wysokie kadencje są zdrowe dla kolan. Czy wysokie... dbig zaśniedziała sztyca od siodełka w ramie (18) rama Cr-Mo + sztyca i ani rusz ....zaśniedziało na maxa. W efekcie siodełko... MIKA sakwy Crosso - naprawa (3) Posiadam sakwy Crosso Dry, które są jeszcze na gwarancji. Pech chciał, że w... Su szukam kompana/kompanki (5) Może ktoś chciałby dołączyć do mnie na sobotnie lub niedzielne jednodniowe... niecierplik Koszylka rowerowa - Gdańsk (3) Witam Jakiś czas temu na rondzie przy ul. Beethovena,Trzy Lipy i Schuberta... LECHO niedzielny wyścig (10) Ktoś wie co to za wyścig był dzisiaj w Gdyni koło kładki? :-D Rajd rowerowy na orientacje - Route Book bike 2009 (3) Super impreza się zapowiada, byłem w zeszłym roku i było świetnie zająłem co... krosikson rowerowy szyk (1) http://www.rp.pl/artykul/9132,354342_Rowerowy_szyk_w_wielkim_miescie__.html united stars