Pokaz filmu Kranked 8 Revolve (1) Pragniemy poinformowac, ze w najblizszy piatek o godzinie 18.00 w Klubie... HCFR.pl Przyczepka do roweru do przewozu dzieci (10) Mam pytanie, czy ktoś nie orientuje się jak to jest z tymi przyczepkami.... Jolkagda OPONY (5) Czy wasze opony są idealnie proste podczas obrotu? Miałem już sporo opon... Tomo
Motul, czy Motorex - który olej lepszy do amortyzatora? (12) Mozecie polecić, który lepszy? mat No Saint Luzifer Scandium (6) No Saint Luzifer Scandium za 1400 plnow jest wart grzechu czy nie jest... laik zdjęcia SKANDIA 2009 (1) http://picasaweb.google.pl/AgnieszkaWalulik/07062009GdanskMARATONSKANDIA# Agnieszka Wielki Przejazd Rowerowy `09 (5) Witam, czy ktoś może wie jak to będzie z przejazdem w tym roku? Jakaś cisza... tamka Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Family Cup (5) kto jedzie?... sot Mavic Ksyrium ES (8) SPRZEDAM Używane w bardzo dobrym stanie koła Mavic Ksyrium ES z legalnego... Krzyżak RAMY mtb (3) Pytanko czy w naszym pięknym 3-mieście dostanę ramę GIANT xct 08/09 lub... MAN SPRZEDAM - FULCRUM RACING 1 BLACK 2009 (4) Czolem, Sprzedam zakupione w marcu koła szosowe w idealnym stanie z małym... Krzyżak zwyrodnienia (8) Zwyrodnienia u kolarzy biorą się z urazów czy wieloletniego uprawiania tego... dbig Ekstremalny rajd rowerowy! (1) Zapraszamy do udziału w nocnym rajdzie rowerowym na terenie Gdańska!... Aleks_P Odkupię używaną ramę (1) Witam wszystkich Kupiłbym małą ramę do szosy 46 lub 48cm, 1 1/8 cala.... Wiesiek Krótki a długi wózek. (24) Witam Jaka jest faktyczna, fachowa (może nawet profesjonalna) róznica między... Bart sprzedam opone Kenda Karma 26 x 2.0 (3) Nowa OPONA KENDA KARMA 26 x 2.0, 30 TPI, drutowana. Najwyższej klasy opona... Papa Razzi Szmyd wygrał na Mont Ventoux... (2) ...i nie umniejsza tego sukcesu dżentelmeński gest Valverde, szczere... Lobo kumpele na rower (23) smej troche nudno na rowerku wiec moze ktos byl by chętny żeby pojeździć... jaa:) klejenie kasku (21) Witam. Rower w skm'ce zwalil mi sie na kask ktory teraz z boku ma pekniecie.... wza SLX??? (37) Hej! Przymierzam się do wymiany osprzętu (już chyba od początku roku ;) i... Barry