widzieliscie cos takiego? (6) widzieliscie cos takiego http://www.lightlanebike.com/ opis link z WP... ciekawe 2009.06.27 - Szosa rondo Chwaszczyno (3) Siema! Ustawka na trening szosowy. Jutro w niedzielę (2009.06.27) o 8:30 w... Majek Dama na rowerze. (14) Jak powinna wyglądać prawdziwa dama na rowerze? Oto moja wizja. Dama musi... rowerzystka
Trasa Oliwa - Auchan (12) Witam. Czy znacie jak najkrótszy dojazd rowerem z Oliwy do Auchan? Ja... Mysz Trening XC (5) Patrzac na ostatni bikeTour (nawiedzilem w przebraniu zwyklego kibica:) ktory... AKI-True pielgrzymka rowerowa (17) Orientuje się ktoś kiedy rusza Rowerowa Pielgrzymka na Jasną Górę ??? MAGDALENA MTB Bike Tour Gdańsk #2 - ZDJECIA (10) Fotografów setki, tysiące zdjęć - wrzucać je tutaj aby był ład i skład. toivlas Manitou MARS - czy warto kupować? (3) Witam, Czy warto ładować kasę w taki wynalazek -... ksiadzproboszcz Ptasi raj na rowerze? (5) Witam. Chciałem się wybrać rowerkiem na Wyspę Sobieszewską. Przy okazji... Micho Re Anulka (5) A ja spotkałam raz rowerzystę, który jadąc w Oliwie na rowerze chodnikiem... Rafał Prom Wisłoujście (2) od 20.06 prom smiga w soboty - pieszy 50 gr rower 1 zł. Pzdr Jankes zdjęcia MTB BIKE TOUR GDAŃSK 2009.06.20 (10) http://picasaweb.google.pl/AgnieszkaWalulik/20062009MTBBIKETOURGDANSK2009# Agnieszka Pies a rower (4) Zdarzenie z wczoraj- jechałam sobie w Sopocie ściezką rowerową, i... damka Kto jedzie na obóz bike-camp 4x do Winterbergu? (1) Hej! Jedzie ktoś z Bike-Camp'em na obóz rowerowy do Winterbergu? Był ktoś... xxx wycieczka rowerowa (1) Wróciłam właśnie z dwutygodniowego pobytu w górach izerskich oczyiście... ivo Komu zagraża rower w autobusie? (1) Sytuacja z dnia dzisiejszego. Po wycieczce rowerowej nad morzem postanowiłam... Margot autobus a rowerzysta? (14) zdarzenie: jechałam an rowerze po drodze rowerowej. Zatrzymałam się przed... asia Abrahama - objazd trasy (6) Dzis (środa) bedziemy jezdzic na trasie bajktura na Abrahama we Wrzeszczu od... rowerzysta fajne długie rękawice (3) Gdzie w Gdyni albo Sopocie znajdę fajne długie rękawiczki do XC? Muszą być... mm jakie buty? (2) Witam,mam zamiar kupić pedały spd xt pd-m 770,oraz obuwie do nich.Widziałem... trek 9000