Objazd trasy Skandia (6) W Środę 20 maja o godzinie 10 ustawka na mostku koło zoo i objazd trasy... Rowerzysta przykra sprawa, na pewno dotyczy każdego, ale jak sobie z tym (18) radzic? chodzi mi o wjechanie w g......, jak wyczyścić, czym? Andzelia Serwisy w Gdyni (7) Przymierzam się do poważnej modyfikacji roweru, na ruszt pojdzie wszystko... Arbas
kto zna Tą z kolczastym plecakiem ? (14) Sama zawsze jeździ. M.C. SID 2008 (4) czym rónią się modele sida 2008? ceną oczywiście i odrobinę ciężarem, po za... Ł O S I U Jak dojechać Wrzeszcz-Chełm (6) Od pon chcialabym zacząć dojeżdzać do pracy rowerem. Interesuje mnie jak... Magdalena fotki z czarnego szlaku (7) http://img13.imageshack.us/gal.php?g=dsc00070pph.jpg Ktoś wie co tam się... giorgio plecaki rowerowe (17) Gdzie w Gdańsku znajdę sklep z dużym wyborem małych plecaków rowerowych -... bdf Zębatki do korby na 5 śrub (5) Szukam dobrych zębatek 42/32/22 na rozstaw 94/58 jeszcze na 8 biegów- czego i... Nevada Puchar Stolema - Zapraszamy! (1) Zapraszamy wszystkich (z licencją :/ ) do startu w Pucharze Stolema.... WKS Flota Gdynia co wybrac puchar Stolema czy Familu Cup? (14) W tym samym terminie sa dwie imrezy w naszym regionie. Co waszym zdanie jest... moton kaski Gdańsk (6) gdzie w Gdańsku dostanę jakieś fajne kaski? głównie pytam o takie marki jak... tom zębatka 14 lub 15 lub 16 (1) Witajcie, czy ktoś posiada taką zębatkę w stanie db/bdb i chce pozbyć się za... TJ dlaczego bolą mnie kolana? (8) Witam i o zdrowie pytam;) Powiedzcie mi doświadczeni koledzy i koleżanki, jak... rowerzystka Wielki Przejazd Rowerowy - kiedy i gdzie ? (6) Witam, są już jakieś wieści odnośnie tegorocznego przejazdu rowerowego ? bo... chihuahua500 Co budują,za parkiem w Sopocie w kierunku klifu? (3) Fajnie tam się jezdziło na plaże rowerkiem a teraz wszysko ogrodzone. Kris MTB Scandia Gdańsk (5) Objazd trasy maratonu we wtorek tj. 12.05.2009 godz 15.30 Spotkanie dworzec... OLO jak najprosciej? (5) jak najprosciej najszybciej (unikajac ruchliwych ulic zapchanych samochodami)... 123 adapter bagażnikowy do zamontowania sakw Crosso (2) Poszukuję adapteru bagażnikowego do zamontowania sakw Crosso. Posiadam... Su projekt nowych przepisów antyrowerowych!!! (5) Przepraszam za post wczesniejszy nieudał sie mi. Portal trójmiasto stał sie... Świat dla rowerów