gps na rower (7) Co byscie polecili z GPS rowerowych z pulsometrem i kadencja? Potrzebuje... moton Trójmiejskie trasy enduro (1) Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Ponieważ jeżdżę trochę po trójmiejskich... Banita http://forum.trojmiasto.pl/?act=post&c=1&k=9 (2) Portal trójmiasto stał sie portalem antyrowerowym przez poblikacje... świat dla roweru!!
SID dual air - cisnienia, pytania (7) mam pytanko, posiadam SID race lub team (bez blokady, nie pamiętam który to)... toivlas licznik (1) Witam,mam zamiar kupić licznik bezprzewodowy do 100zł. Chciałbym się Was... trek 9000 Recon czy Reba (4) Poszukuję nowego amora i myślę o Reconie albo Rebie. Czy warto dołożyć kasę... TDF ból kolana... (5) Tak wiem, najlepiej iść do lekarza i zapewne tak zrobię ale kto pyta nie... Barry Przewóz rowerów i ludzi busem - znacie kogoś? (1) Szukam osoby dysponującej busem (12-20 miejsc) plus przyczepka z możliwością... Sławomir zminay w regulaminie BT Gdańsk (1) Informujemy o wprowadzeniu zmian w regulaminie BT. Dotyczą one zapisów i... MOSiR w Gdańsku Amortyzator do roweru Cross/Trekking na 28cali ? (2) Szukam dobrego, sprawdzonego amorka do roweru crossowego na koło 28cali. Czy... wredny wyjazdy rowerowe (5) Mam pytanie czy ktoś z was mógłby polecić mi jakieś sprawdzone biuro... SzymonW pirat drogowy parkujacy nascieżkach rowerowych (2) antypirat STRZAŁKI DO SKRĘTU W PRAWO - A WYPADKI Z ROWERZYSTAMI (5) Coraz więcej odnotowuje się wypadków z rowerzystami jadącymi ścieżkami... kierkaz CZY MAMY WPŁYW NA ILOŚĆ ŚCIEŻEK ROWEROWYCH (2) Już niedługo kolejne wybory do władz miast i gmin. Obiecanki z poprzednich... kierkaz "Otwarte Mistrzostwa Gdyni;wyścig XC"??? (2) Na kilku stronach ( m.in.... Maciek IX OTWARTY RAJD ROWEROWY "ZAPRAWA" (7) Oj będzie się działo!! Informator do ściągnięcia -... Patryk to był dobry łykend (1) Bikerzy z trójmiasta ładnie pojechali: 1 Bartosz Banach (Vitesse Bergamont... TDF Zepsuty licznik Sigma - Poszukiwany (7) Hej, urwał mi się kabelek z czujką do Sigmy. Może ktoś ma gdzies w szafce... Terenzo co to jest? (9) właśnie.. u wielu zawodników na maratonach mtb widzę takie coś założone na... tommi poszukiwany producent odzieży kolarskiej (10) Wraz ze znajomymi szukamy polskiego producenta odzieży kolarskiej, który... Su