Gdzie w Gdańsku odkręcą zapieczony suport? (3) Na mireckiego chłopaki nie mają siły . Powiedzieli że albo połamią ramę albo... szumowina korba fc m-560 (1) Witam,poszukuję od dłuższego czasu korby LX fc m-560 (czarny lx) z blatami... trek9000 wygrane wyścigi (31) Czy nie uważacie że zawodnicy z licencją powinni miec osobną klasyfikacje na... amator
kiedy zakonczenie robót na grunwaldzkiej?? (4) czy ktos wie kiedy bedzie gotowa scieszka rowerowa na grunwaldzkiej na... domino1978 podkładki do podeszwy (6) cześć! od pewnego czasu jestem właścicielem butów z karbonową podeszwą i... Darek kupię licznik z kadencją.. ktoś coś ma fajnego taniego ?? (2) jak w tytule.. Youcek skurcz podczas jazdy... (7) wątek o skurczach - przyczynach itp. już był a teraz ciekawi mnie jak sobie... Barry Tarczowki Formuli... (6) Witam, czy znajdzie się jakiś użytkownik modelu K-18/K-24 w 3miescie, ktory... Silver Kombinacja kaseta - korba - przerzutka tył. (6) planuję zmienić conieco w napędzie, i potrzebuję czyjejś porady... Korbę mam... Ł. Szukam rozsypanej piasty maszynowej! (12) Witajcie. poszukuję pilnie niepotrzebnej komuś piasty na maszynówkach.... TJ Policja skuterem na klifie a biadolenie o rezerwacie przyrody (17) Dziś około godziny 12-13 przejeżdzając Klifiem w stronę Sopotu tuż za... kello Rower za 100.000 pln. Może ktos jest chętny:) (2) http://autokult.pl/2009/03/10/factor-001-rower-za-sto-tysiecy-zlotych/?utm_so... andy Amortyzator-serwis w 3miasto (3) Hilfe!!! szukam dobrego serwisu rowerowego który robi super przegląd... Terenzo Nakrętka od hamulca szosowego (2) Witam! Szukam wpuszczanej nakrętki do przedniego hamulca szosowego o... Majek Hak do Poison (4) Witam! Poszukuję pilnie hak do ramy Poison Zyankali. Dzisiaj urwałem a... mct Suplementy i dieta (10) Witam. Interesuje mnie jak się odżywiacie (codzienne treningi), jak wygląda... Lionheart33 Zębatka 11 do 10-rzędowej kasety Shimano... (6) Szukam zębatki 11 do 10-rzędówki, moze byc lekko uzywana. Lobo pedały (3) Zna ktoś firmę która sprzedaje pedały platformowe umożliwiające przykręcenie... dbig 2 tysiace rowerzystów siedzi w wiezieniu w Polsce z kryminalistami!! (21) siedza przewaznie dziadki ,ludzie ze wsi za jazde po pjanemu.Siedza wcelach z... POlska paranoja Awaria amorka RS DUKE RACE (1) ponownie mam problem z amorkiem RS DUKE RACE - tym razem, od jakiegos... Ziarno