Awaria amorka RS DUKE RACE (1) ponownie mam problem z amorkiem RS DUKE RACE - tym razem, od jakiegos... Ziarno gdzie w 3M kupię od reki szytkę? (1) Opcja 1: po prostu tanio Opcja 2: w rozmiarze 24/25 do 150 zł. gdzie ktoś... TJ dziwna maniera (3) Pytanie do części przecinaków: dlaczego stojąc na starcie wyścigów chowacie... foto graf
Ankieta-rowery-Trójmiasto (5) witajcie :) wraz z Koleżanką tworzymy pewien projekt, który jest pracą... max-extreme Tokarz i ślusarz poszukiwany... (2) tokarz - niekoniecznie cnc. niekoniecznie w duraluminium. Stal styknie. Ma... TJ moze i najgłupszy post (11) Nawet nikt nie wie co to jest w taką pogodę nie móc iść na rower a co... dbig Podkładki dystansowe do hamulców tarczowych (4) Witam, szukam podkładek dystansowych do hamulców tarczowych, żeby wyśrodkować... Scarface stawy kolanowe (4) jak o nie dbacie? co stosujecie zapobiegawczo a co jak bolą? toivlas ZNACIE TRASY (3) Witam, uprawiam dosyć nowy sport - FREEBORD, by się nim cieszyć musze... Dera BT Gdańsk (43) I edycja BT Gdańsk odbędzie się jednak 4 kwietnia na Matemblewie. Zapisy jak... _Bolek_ ZNACIE TRASY (3) Witam, uprawiam dosyć nowy sport - FREEBORD, by się nim cieszyć musze... Dera Wiosenny Tułacz 2009 (5) http://wiosenny.almanak.pl/img/logo_WT09.gif Bractwo Przygody ALMANAK... almanak_ws Rowerem na Litwe i Ukraine (1) Witam wszystkich:) wybieram się z mężem na wyprawę rowerową na Litwę i... schibabig o-ringi RS reba 08 (1) Gdzie dostanę o-ringi do reby sl 08 ??? MAN Wstydliwy temat..ale... (5) Pewnie temat wyda sie dla niektorych smieszny, ale pomyslalem sobie ze i tak... Shame :* pytanko o trasy w okolicach 3-miasta, Malborka i Fromborka (3) Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanko i prośbę - znajome mojej żonki ze... mag-1410 wyprawy dla slabych kondycyjnie ;p (6) orientuje sie ktos czy spotykaja sie gdzies na przejazdzki rowerzysci, ktorzy... RoMaNN MTB scandia/BPH (6) Czy ktoś z Was orientuje się jak to jest/będzie ze Scandią która miała być... mama BikeFama.pl - dołącz do nowej społeczności rowerzystów (1) BikeFama.pl - nowa społeczność rowerzystów. Działa niespełna miesiąc i ma już... BikeFama poziom MTB w 3miescie (5) jak wszyscy wiedza sezon 2009 juz prawie sie zaczal, za 2 tyg. pierwszy... prof.Ciekawski