spinka s**** 9 (5) wiecie gdzie w Gdańsku dostanę złotą spinkę s****A (na 9 rzędów)? na... Tomek Karpacz-Powerade MTB Marathon-transport (1) Dysponuje ktoś jednym miejscem (osoba+rower) do Karpacza? tommala cz rower 16 calowy Atletic to dobry rower ??? (3) szukam dla 4,5 latka - wpadł mi w oko ale czy to solidne rowery ? Dziękuję z... rybalon1
Gdzie wypiaskować i pomalować ramę cr-mo?? (4) Witam, Czy ktoś zna jakiś warsztat w 3mieście gdzie dobrze i niedrogo... ksiadzproboszcz Fotki z VI Leśnego Maratonu Wejherowskiego (11) Fotki z maratonu znajdziecie na... Bolek koszulki (2) gdzie w Gdańsku dostanę jakieś fajne, niedrogie koszulki? może macie... Tomson maraton w wejherowie (17) ktoś wie ile to będzie km? Na stronie nadleśnictwa jest tylko plakat... mama Skandia - Chodzież transport (2) Witam! Poszukuję transportu na maraton do Chodzieży, może ma ktoś wolne... mct Śruby do łaczenia tarcz w korbie. (8) Jestem wyjątkowo zdolny i udało mi sie dwie takowe zgubic (odkręciły sie w... Obeliks Wejherowo -wspólny dojazd /transport (3) Mam pytanie, czy ktoś z Trójmiasta, najlepiej Gdańska lub Sopotu, nie wybiera... Marek L dętka w torebce podsiodłowej (3) Macie jakis patent na przecieranie sie detki w torebce podsiodlowej? Zdarzylo... wza tani serwis (5) gdzie i za ile zrobie przeglad roweru? maciek przewóz rowerów (6) Podobno już można przewozić rowery za friko kolejką SKM. Czy ktoś już widział... sot Puchar Polski w Maratonach Szosowych - Trzebnica (1) Witam. Mam miejsce wolne w samochodzie do Trzebnicy. Wyjazd w piątek... Majek wyjazd na Litwę (4) Witam, Szukam towarzysza/towarzyszki do wyprawy rowerowej na Litwę.... Małgosia zdjęcia i film z Murowanej Gośliny (1) zdjęcia i film z Murowanej Gośliny http://chomikuj.pl/Bolek0 _Bolek_ Weekend majowy - Krótka Croto-wyprawa na pojezierze Drawskie (1) Witam. W weekend majowy organizujemy wyprawę na pojezierze Drawskie. To... Ewa Piasta stergo typu z gwintem pod wolnobieg poszukiwana. (1) Zanabędę piastę z gwintem pod wolnobieg. Najlepiej oldschoolową, filigranową... travisb Rada pilnie poszukiwana:) (5) Witam. Widzę że towarzystwo zorientowane w tematyce rowerowej, a że ja nie... mjentus Fotki z Harpaganu (1) Nieco moich Harpaganowych fotek:... Bynio